Korting sauna heuvelrug veenendaal


korting sauna heuvelrug veenendaal

ontworpen is voor de Finse Loyly (opgietingen een droge buitensauna met een temperatuur van 90 graden en een zoutsteen- en kruidensauna. Eén ding is zeker: Sauna De Heuvelrug heet niet voor niks. Ook klets je natuurlijk even bij met het gezelschap waarmee je naar de Heuvelrug bent gekomen. Door de uitgebreide arrangementen korting tivoli berg en dal is kiezen een stuk makkelijker. Ontvang uw voucher per mail, direct na bestelling. Uw gastheer gastvrouw, Hans Nicole Lebbink "Oh ja, vergeet niet even te reserveren! Deze stoom geeft bovendien heerlijke geuren af dankzij diverse soorten olin.korting sauna heuvelrug veenendaal

Kinderen zijn welkom tot.00 uur.
Sauna, beauty Wellness de, heuvelrug in, veenendaal (provincie Utrecht) is een sauna die meer biedt dan alleen een dagje sauna.
Naast de uitgebreide sauna.
Heuvelrug Veenendaal Kortingen en aanbiedingen.

Advertenties, om bij te houden welke advertenties u al heeft gezien en hoe vaak. Dit alles met een goed schuimende Olijfzeep. De Hamam behandeling is apart te reserveren, in combinatie met je bezoek aan de sauna. Openingstijden, dagelijks:.00 -.30u, keuken:  .00 -.00u na 23:30u kunt u gekleed nog een drankje doen, aan de bar (tot om en nabij 0:00u). Het buitenzwembad is maar liefst 25 meter lang. Je ontdekt zelf wat het is, want het is het leukst als je alles zelf probeert. Buitenzwembad, rustruimte, restaurant, zonnebank, adres: Er zijn nog geen beoordelingen voor.

Korting 100 tuning
Korting landal greenparks 2017

Hoewel Sauna De Heuvelrug zelf geen hotel heeft, is overnachten mogelijk in samenwerking met de omringende hotels en pensions). Voor echte verwennerij kan je ook kiezen voor een van de body specials of spa rituelen. Wij wensen u veel gemak van de site en veel Wellness genot tijdens uw bezoek bij ons in Veenendaal! Abonneer u nu op de nieuwsbrief! Facial, manicure, pedicure, sauna's, infraroodsauna 90 sauna, finse sauna. Daarin zijn dit soort dingen voor eenzelfde prijs samengesteld. Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook Sauna Heuvelrug korting! Ontvang gratis de beste kortingen in jouw mailbox! De medewerkers voorzien je van deskundig advies, zodat je weet wat alles precies inhoudt.

Zara korting glamour day
Fort resort beemster kortingsbon
Korting badjasparadijs


Sitemap