Hoeveel korting met cjp


hoeveel korting met cjp

je bijvoorbeeld gratis verzending krijgt bij CJP. Controleer je gegevens en betaal met iDeal. Later dan 15 januari Wanneer de onderwijsinstelling later dan 1 november maar vr 21 december 2017 de gegevens aanlevert, komt de onderwijsinstelling in het nazendtraject. Dit is afhankelijk van wanneer de gegevens zijn aangeleverd: Gegevens aangeleverd en orders afgesloten vr : uitleveren van Cultuurkaarten op 1 november. Ik ben mijn wachtwoord vergeten en mijn e-mailadres is veranderd, wat moet ik doen? Dit doe je door in te loggen via Mijn CJP en te klikken op 'pas kwijt/beschadigd'. Wat houdt de samenwerking met OCW in? Je ontvangt per e-mail een link waarmee je een wachtwoord aan kunt maken. I forgot my password and changed my email address, what now? Voor meer informatie over CJP verwijzen wij je naar de website. Stuur ons via het contactformulier een bericht, zodat we er naar kunnen kijken.

Wilt u de MBO Cards op het huisadres van uw studenten laten bezorgen? De winnaars worden in april 2017 bekendgemaakt. Een CJP /Knaek-pas kost 25,- euro per jaar en is voor studenten tot kortingscode villa vrolijk 25 jaar. Eyca-discounts Is there an eyca logo on your card? Deze optie is alleen mogelijk bij instellingen die hun kassakoppeling hierop hebben ingericht, of via een app. De persoonsgegevens van de MBO Card worden na het einde van de looptijd van de kaart vernietigd, tenzij de student opnieuw voor de kaart wordt aangemeld. How can I cancel my card? Het systeem dat hiervoor is ontwikkeld kan gemakkelijk bestanden van administratiesoftware als Magister, Schoolplus en @VO verwerken. Hoe eerder je korting kunt krijgen, hoe beter!

CJP, ontvang korting op cultuur,.a. Festivals, bioscopen, theater, musicals, concerten en musea met de, cJP pas 10, korting op 20 november 2018 4 Aanbiedingen en 1 kortingscodes Kortingen zijn 20 keer gebruikt. Studenten kunnen hiermee met CJP - korting naar culturele instellingen of evenementen als het Rijksmuseum, het Anne Frank Huis of de Zwarte Cross.

Dierenpark nordhorn kortingsbon, Hg kortingscode, 999 games kortingscode, Megadump dalen kortingscode,


Sitemap