Korting avonturenpark valdeludo


korting avonturenpark valdeludo

Valdeludo munten zijn te koop aan de kassa voor maar 1,- per stuk.korting avonturenpark valdeludo

Om het avonturenpark helemaal compleet te maken beschikt Valdeludo over een overdekt horecaplein met verschillende sfeervolle foodtrucks. Tegen milde prijzen kunnen de kinderen en de ouders een lekker hapje of drankje nuttigen. Valdeludo Echt Avonturenpark Valdeludo is een groot speelparadijs voor alle kleine avonturiers en durfals.

Kortingsbon zwemmen erperheide
Trailerplus kortingscode
Kortingsbon zalando maart 2018
Makro korting speelgoed

Kom ouderwets buitenspelen in Valdeludo, het avonturenpark waar kinderen klimmen, klauteren, ravotten, spetteren in de speelrivier en hutten bouwen! Het is een park met attracties te land, te zee en in de lucht. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook Valdeludo korting! Eigentlich eine sehr schöne Anlage mit unheimlich netten und iten Personal. Avonturenpark Valdeludo wordt niet voor niets hét speelparadijs van Limburg kortingsbon pet post genoemd! Kindersurvival, je moet even naar boven kijken, maar drie meter boven de grond kan je ze zien gaan. De speelrivier is niet alleen de plek waar kinderen een dam kunnen bouwen en lekker kunnen spetteren.

Op de picknickplaats en het terras verruil je een Valdeludo-munt voor diverse lekkernijen. Van speeltoestellen tot attracties: Valdeludo heeft alles in huis voor een avontuurlijk dagje uit met het hele gezin! Erg jonge kinderen kunnen dit doen onder begeleiding. Voor het huidige aanbod workshop, welke zijn inbegrepen bij de entree, kijk op de site van Avonturenpark Valdeludo.


Sitemap