Korting soxs


korting soxs

jaargetij. Soxs een dekbed van Hoe? Lees hier meer en welkom bij de club voor geitenwollen sokken types! Meer weten over onze (h)eerlijke geitenwollen sokken? Soxs.co geitenwollen sokken zijn voor jezelf uiteraard heerlijk om jouw voeten, maar wat is er mooier dan een beetje warmte en liefde cadeau te geven? Het warmste cadeau van Nederland, dat kunnen wij met trots zeggen. Soxs jouw voeten oneindig veel warmte geven, zijn ze ademend én vochtregulerend. De Nieuw-Zeelandse eco-wol, oftewel biologisch wol, wordt op uiterst diervriendelijke manier verkregen. Vandaar een (h)eerlijk, warm en duurzaam zakelijk cadeau.

Soxs.co het verhaal is van warmte en liefde. Traditioneel en trendy; dat zijn de geitenwollen sokken van. Comfortabel, ademend, vocht opnemend, zacht, warm en modieus. 20 Na Paas korting bij, sOXS.

Korting bij kijkshop
Toro shushi kortingsbon
Megadump dalen kortingscode
Fleur direct kortingscode

Onze zachte geitenwollen sokken zijn ideaal voor thuis op de bank, voor tijdens het wandelen en een wollen sok is zelfs perfect voor een goede nachtrust. Niet alleen omdat onze geitenwollen sokken zo warm zijn, maar ook omdat. Het korting bobbejaanland 2017 warmste cadeau van Nederland! Op Eerste Kerstdag maken we 's avonds de winnaar bekend. Je kent het wel, omas die sokken breien. Belangrijk is dat je aan alle voorwaarden voldoet! Wil je weten hoe onze, duurzaam geproduceerde, sokken gemaakt worden? Bekijk dan onze productie video.

korting soxs


Sitemap