Body en fit kortingsbon


body en fit kortingsbon

19:30 - 20:30 uur in sporthal Essesteyn streetdance. Ga dan naar het Zorgloket Leidschendam-Voorburg, daar vind u alle benodigde informatie. Naar verwachting is de turnhal in de zomer van 2017 gereed. September 2012 Nieuwe kaderleden Rachida Bouasria, die bij ons op donderdag ook turnles geeft in de Groenschool, heeft de PR op zich genomen.

En poursuivant la navigation sur notre site vous acceptez notre.
Wissel de kortingscode.
Voor je hem kunt invoeren, moet je eerst de bezorgwijze kiezen en vervolgens klikken op de oranje knop Bestellen om verder.
Het veranderforum van de eerstelijnszone Aalst komt regelmatig samen, en dit op 20 november 2018, in januari, op 14 mei, 1 oktober en 17 december 2019.
Sinterklaas is weer in het land en hij rijdt ook.O.S.body en fit kortingsbon

Op dinsdag 4 december van 15:45/16:00-17:30 uur (jongste groep kan. Wij zijn pas blij als jij blij bent en doen echt een stapje meer).

Vanaf half 10 staat de koffie klaar en.00 uur start het programma. Voor het eerst doet Nederland daaraan met zowel een dames- als een herenteam. Neem voor meer informatie contact op met voorzitter Ilse Dijkman, tel. Onze tien deelneemsters wisten medailles in alle kleuren te veroveren: Linge Vink werd eerste en Irene Kiel derde bij de meisjes Jeugd TF6 en Mandy van Veen won de zilveren medaille bij de dames Senior TF4. Via SOS kun je EUR 2,50 korting krijgen - vraag je train(st)er om de speciale ticketlink!

Dopper kortingsbon, Weight watchers kortingsbon,


Sitemap