T rex in town korting


t rex in town korting

geven, entertainen en met veel geduld uitleggen wat er allemaal bij komt kijken. Handig om te weten, de tentoonstelling is wel geopend tijdens de meivakantie. Je kan een rolstoel reserveren via of het telefoonnummer: Én begeleider van mindervaliden mag gratis naar de tentoonstelling. Wanneer je de tickets online bestelt, dan profiteer je van maar liefst 37 korting ofwel 5,55 korting per persoon. Maximaal 8 personen per boeking, geen uitzondering mogelijk. Behalve de actie vind je op deze pagina ook meer informatie over Naturalis openingstijden en de adresgegevens. De tentoonstelling vindt plaats in het entreegebouw (Pesthuis).

X in Town in Naturalis ActievandeDag X in Town, naturales in Leiden entree kaarten met korting Trix (tyrannosaurus) - Wikipedia Rex in Town, naturalis - Museumkaart schatkamerdetail

Koop nu je kaarten met korting! In deze bevestiging vind je een link naar je e-ticket(s) met unieke code(s). In 2010 werd het opgericht in Leiden met de naam Nederlands Centrum voor Biodiversiteit Naturalis door een fusie van het Zoölogisch Museum Amsterdam, Het Nationaal Herbarium Nederland en Natuurhistorisch Museum Naturalis. Met de auto heb je verschillende parkeermogelijkheden. De datum (Koningsdag) is uitgesloten van deze actie. Je mag tot wel 8 entreebewijzen in een keer dagje uit korting jumbo bestellen.

Atkins producten met korting
Cjp cultuurkaart korting treinen
Ns korting zomer 2018


Sitemap