Kortingsbon maritiem museum


kortingsbon maritiem museum

diverse themas onderverdeeld. Niet alleen de krijgsmacht van het heden, maar ook van het verleden en de toekomst. Check deze sites goed en ga met korting naar het NMM! Ga mee op reis soldaat van oranje 2018 door ons maritieme heden en verleden in eigentijdse tentoonstellingen voor grote én kleine avonturiers. .

Den Haag (0 beoordelingen) Verdiep je in grote en kleine verhalen over de Nederlandse literatuur. De grote boot uit de gouden eeuw maakt het museum compleet en is erg leuk om te bezoeken. In het, maritiem, museum, rotterdam ontdek je de enorme invloed van de maritieme wereld op ons dagelijks leven. Faciliteiten, aanbod, wat een prachtig museum is het scheepvaartmuseum geworden.

Dippiedoe kortingsbonnen
Actiehunt kortingsbon

De baliemedewerker kan je hierover informeren bij aankomst. Entreeprijzen Spoorwegmuseum Kinderen tot en met 3 jaar: gratis Kinderen en jongeren vanaf 4 jaar: 16 euro Volwassenen: 17,50 euro Openingstijden Spoorwegmuseum Het Spoorwegmuseum is geopend van dinsdag t/m zondag van.00-17.00 uur. Verder zie je in het museum ook veel treinen door de jaren heen, zoals enkele hele oude treinen die bijvoorbeeld in de vorige eeuw gebruikt werden. Verlengde Paltzerweg 1 3768 MX Soest. De agenda zit boordevol kortingsbonnen voor dagjes uit en diverse musea waaronder het Spoorwegmuseum. Dagelijks zijn er wisselende schepen en kranen open tot.00 uur die je met een entreekaartje van het museum kunt bezoeken. Volwassenen: 14 euro, adres Nationaal Militair Museum, nationaal Militair Museum. Dus geen gesleep met tassen en jassen tijdens het bezoek.


Sitemap