Nemo kortingsbon


nemo kortingsbon

Science Museum. Dan kun je wellicht besparen op je aankopen bij nemo Science Museum is door een kortingsbon te gebruiken! Het is in veel gevallen mogelijk om te besparen op je toegangskaartjes voor nemo Science Museum. Onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken. Ben je op zoek naar een leuk en/ of leerzaam cadeau? Maar je kunt natuurlijk ook iemand meenemen die de teksten voor je uitlegt!

Onderzoek vijf verdiepingen vol experimenten, demonstraties en workshops. Ga zelf aan de slag en vindt uit hoe bruggen werken, hoe we water drinkbaar maken en hoe bliksem ontstaat. Over nemo Science Museum.

Met deze unieke link profiteert u van een CJP pas voor slechts 15 en krijgt u direct 50 korting op de entree van Science Center Nemo en korting op 927 andere uitjes! Voor de kinderen is er nog meer vermaak met de interactieve waterloop, deze gaat stromen wanneer de zon schijnt.

A1 plaza kortingsbon, Kortingsbon de babykangoeroe,

Voor tieners zijn de Teen Facts heel leuk, maar ook voor ouders is dit erg interessant. In het laboratorium ga je aan de slag met allerlei proefjes, ingedeeld op leeftijd en met of zonder begeleiding. Maar ook niet ieder mens is gelijk, onze koolstof-, waterstof-, stikstof-, zuurstof-, fosfor- en zwavelatomen wijken per persoon van elkaar. Dit kan met de zogenoemde Teslabol, deze bol is gevuld met gas en in het midden een elektrode. Heb je een museumkaart, een I Amsterdam City Card of een Autipas? Zo is er de boogbrug, een eeuwenoude en super stevige constructie.

Kortingsbon bristol, Kortingsbon enveloppenzaak, Kortingsbon city-bikes.nl, Dopper kortingsbon,


Sitemap