Kortingsbon kook bergen op zoom halal


kortingsbon kook bergen op zoom halal

7,4, service 7,6, decor 8,3, nLAlle talen, gelegenheidAlleenZakelijkMet de familieMet vriendenRomantisch. De biefstuk die ik had laten bakken was nog helemaal biefstuk in de bakken om te wokken was donker bruin en nodigde dus niet uit om te eten! Let op: deze actie is niet geldig.c.m. Wokgedeelte niet heel schoon. Voor kids ook leuk. Raadpleeg het privacybeleid van iens voor meer informatie. Met inhoud/tekstMet fotoAlle recensies, laatst gegetenOudsteHoogste cijferLaagste cijferStemmen 62/63 recensies, gemiddelde cijfer 9,5 /10. Personeel was zeer aardig en behulpzaam.kortingsbon kook bergen op zoom halal

In het sfeervol ingerichte restaurant dineert u gezellig aan tafel en kunt via een iPad uw gerechten kiezen en bestellen. Klik op de afbeelding hierboven voor meer info. Tussen.00.00 kunt u onbeperkt lunchen bij.

Toro shushi kortingsbon, Beekse bergen korting ah, Lidl kortingsbon facebook, Weight watchers kortingsbon,

Nooit zoveel sushi's bij elkaar gezien! Tafel geheel naar wens zoals aangevraagd. Verder waren er veel bakken leeg! Viel fors tegen Gemiddelde cijfer 9 /10 Eten 8 Service 10 Decor 10 Eerste keer bij de Watertuin en een ontbijt genomen en het was heel rsoneel is ook supervriendelijk. La Fourchette SAS en het restaurant zijn gegevensbeheerders en verwerken persoonsgegevens met als doel de reserveringen te verwerken en de relatie met gebruikers te onderhouden. Tussen.00.00* kunt u onbeperkt lunchen bij Kook. Volwassenen betaalden 55 ipv. Iens maakt gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren, de prestaties van de sites te meten en de retargeting van advertenties te regelen. Het wil dus ook zeggen dat het geluidsniveau "levendig" was. Verder heerlijk eten/mooie inrichting. Minpuntje vind ik dat je nauwelijks tot een beetje tafelgesprek komt omdat je tafelgenoten her en der aan afbak-stations op hun gekozen gerecht staan te wachten en de afstand die je moet lopen om een wijntje of biertje te halen. Vond zelfs voor normale prijzen (2/3e van wat we nu moesten aftikken) de kwaliteit niet naar behoren.

Presentatie eten slecht, vuile borden, lege schalen. Ter plekke bereid eten was ook prima.


Sitemap