Korting zoo antwerpen


korting zoo antwerpen

niet afleveren van de Voucher aan de koper, indien deze niet-aflevering te wijten is aan de foutieve communicatie van informatie door de koper. Selecteer je gezelschap - optioneel, alleen, stel, gezin, groep. PlusPas de mogelijkheid aan onze partners om publiciteit te voeren voor hun goederen en diensten en geeft zij in dit kader waardebonnen uit waarmee u bij onze partners terecht kunt om van hen een prestatie te bekomen. Zoals in de meeste dierenparken bewonder je er een fascinerende verzameling dieren, van alom bekend tot zeer exotisch. Die prijzen zijn openbaar bekendgemaakt en de koper anwb kortingscode juli 2018 kan ze zelf nagaan alvorens zijn bestelling te plaatsen. Pluspas maakt in het kader van de betalingen gebruik van de diensten van een door Bancontact/Mister Cash gecertificeerde en erkende bank.

Artikel 12 - Afbeeldingen, illustraties en fotos Fotos en/of afbeeldingen worden uitsluitend ter illustratie van de Aanbiedingen gepubliceerd en vormen niet noodzakelijk een getrouwe weergave van de Aanbieding in kwestie. 5.2.2 Meerdere sessies Indien eenzelfde Voucher recht geeft op meerdere sessies of behandelingen bij dezelfde Partner, moet de eerste sessie of behandeling door de koper worden gereserveerd tijdens de geldigheidsduur van de Voucher. Nadat de bovenvermelde geldigheidsduur is verstreken, geeft de Voucher geen recht meer op de uitvoering van de Prestatie, noch op terugbetaling. Praktisch Embed code Ticket Zoo Antwerpen Wie? Artikel 15 Gegevensverwerking en vrijheden De door de koper meegedeelde persoonsgegevens zijn bestemd voor pluspas. Reservatieaanvragen voor een eerste sessie na het verstrijken van de geldigheidsduur van de Voucher worden niet aanvaard. Met deze inschrijving krijgt u toegang tot uw account en kunt u gekochte Vouchers opvolgen. Bij 250 punten 250 Punten, snel geregeld, niet goed, geld terug, fotobestellingen gratis afhalen en retourneren in alle Kruidvat winkels.

Zoo, antwerpen, korting 2018korting zoo antwerpen

Centerparcs babybox korting 2017
60 plus korting ns

Je aanschouwt er het bad van de olifanten en ziet ze kortingscode huishoudplein rondwandelen door de tuin. Dan moet je in Planckendael zijn! De koper kan pluspas in geen geval aansprakelijk stellen voor deze onbeschikbaarheid indien hij geen afspraak kon bekomen bij de Partner. Welk van deze parken is jouw favoriet? Artikel 7 Waarde De waarde van de Vouchers in het kader van de pluspas-aanbieding is degene die van toepassing is op de dag dat de koper de bestelling bevestigt zoals bepaald in artikel.1 hierboven. .

Maak uw keuze en eet een lekkere hamburger, een maaltijdsalade of pasta en kom weer op krachten om verder te genieten.
Dit dierenpark heeft meerdere faciliteiten voor jonge gezinnen of voor bezoekers met een beperking.
Op deze pagina vind je de beste deals die we hebben kunnen vinden voor.

Douglas korting benefit
Kunstspiegel kortingscode
Hertz kortingscodes


Sitemap