Trein korting juli


trein korting juli

dagkaart van Blokker Bij de Blokker was het mogelijk om een dagkaart te kopen die van maandag tot en met vrijdag voor 06:30 uur, tussen 09:00 t/m 16:00 uur en na 18:30 uur te gebruiken was. Zo kunt u al naar Zuid-Frankrijk per Zon-Thalys voor dit minimale tarief! De aanbiedingen zijn geldig in Nederlandse treinen met als uiterste reisdatum Meer weten? 60 koopt er voor 24,50 7 gratis keuzedagen bij. Boek alvast uw treintickets naar Keulen of D├╝sseldorf, want tot 29 mei zijn deze verkrijgbaar vanaf 14!

trein korting julitrein korting juli

Tickets voor Madurodam nu met 34 korting.
Betaal 11,55 euro per persoon.
Je bespaart bijna 5 per persoon.
Tickets zijn t/m geldig.

Je kind is pas definitief ingeschreven als de medicshe fiche EN het inschrijvingsgeld is betaald. Geldig in de daluren en het weekend in de reisperiode van 01 oktober t/m 09 december 2018. Meer info volgt later. U mag tevens 3 reisgenoten meenemen met korting. Dagje naar Dierentuin Emmen t/m bestelt u voor 35,- een NS dagretour Emmen entreebewijs Dierenpark Emmen (Wildlands Zoo Emmen). Deze kaart kost ultra doux kortingsbon tijdens de actie periode eenmalig 29, waarmee duizenden Nederlands jaarlijks tientallen tot honderden euros besparen. Zo kunt u in de periode van 01 juni t/m voor een minimaal tarief naar deze Duitse bestemmingen reizen per ICE International. Hiermee reist u al vanaf 34,50 met de NS Groepstickets in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Goedkoop naar Scheveningen T/m 31 mei bestelt u bij de Spoordeelwinkel goedkope treinkaartjes naar Scheveningen een lunch bij strandcaf├ę Blue Lagoon. Voor 29,- bestelt u het Dal Voordeel abonnement en profiteert u een jaar lang van 40 korting in de daluren.

Ideaal te combineren met een stedentrip binnen Nederland, een transfer naar het vliegveld of een bezoek aan familie/vrienden. De chipkaart weet dat u recht op korting heeft. Trein Entree Keukenhof De bloemen staan weer in bloei en Keukenhof 2016 is dan ook weer geopend van eind maart t/m midden mei!

Magicshop.nl kortingscode, Nieuweschoolfoto korting,


Sitemap