No claim korting asr


no claim korting asr

zal zijn gebruiken we bij.s.r. Ook na opmaak van de polis wordt uw autoverzekering goed door ons in de gaten gehouden. Wij vergelijken een groot aantal autoverzekeringen en tonen u de goedkoopste alternatieven. Die bepaalt op basis van je schadevrije jaren jouw instappremie. Zo weet u dat u niet op zoek hoeft naar een voordeligere autoverzekering. Klik op autoverzekering berekenen voor uw premie vergelijking, voor een gratis offerte en om uw verzekering on line af te sluiten.

Direct on-line afsluiten, uiteraard kunt u de door u gekozen autoverzekering direct afsluiten en in enkele stappen wordt de aanvraag met u afgerond. Dan krijg je deze korting ook. Onze no blame, no claim regeling is uniek in Nederland. Elk jaar bepaalt een verzekeraar of je een korting op je premie krijgt en hoe hoog die korting. Met een no-claimbeschermer behoudt u bij een schadeclaim uw opgebouwde korting. Per e-mail ontvangt u direct een bevestiging zodat u zeker weet of u verzekerd met de auto kunt gaan rijden. Kinderen tussen de 17 en 26 jaar met een eigen rijbewijs kunnen bij de anwb no claim korting opbouwen. Zelf in het bezit zijn van een rijbewijs.

Bij een daling wordt het kortingspercentage daarentegen minder, hierdoor gaat u de aankomende jaren meer premie afdragen dan wanneer u geen schades geclaimd had. Het aantal schadevrije jaren is belangrijk op het moment dat je overstapt naar een andere verzekeraar. Bovendien kan u ook te maken krijgen met negatieve schadevrije jaren wanneer u in de min komt te staan, in dit geval zal er geen korting maar een toeslag berekend worden. Thuiswonen of uitwonend studeren, bijgeschreven staan in de polis van de ouders. Onze no -claimladder vind je in onze brochures. Alle vermelde premies zijn inclusief 21 assurantiebelasting. Dit is een korting naast de korting die je krijgt met het Voordeelpakket.

Tot 25 korting op je autoverzekering bij meerdere voertuigen. No claim autoverzekering Alles over schadevrije jaren: no -claimbeschermingproductnieuws In eerdere artikelen hebben wij al het een en ander uitgelegd over schadevrije jaren: hoe bouwt u ze op, hoe verliest u ze en hoe u ze kunt aantonen. Deze korting is ook onafhankelijk van de no -claimkorting. Bedrijven krijgen voordeel vanaf 10 voertuigen of meer via onze wagenparkverzekering.


Sitemap