Korting triavium nijmegen


korting triavium nijmegen

april) een ijsbaan en wordt de rest van het jaar gebruikt als evenementencomplex. Bij Wereldkeuken Triavium vieren we uw feestje hoe dan ook graag mee. Verser kan het niet! Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. ALL IN dining, voor 2 of 3 uur onbeperkt genieten!korting triavium nijmegen

In, triavium vind u drie verschillende ijsbanen: een ijshockey veld, een funbaan en natuurlijk de 400m ringbaan om baantjes te trekken. Triavium Nijmegen, kom eens gezellig schaatsen bij, triavium ijsbaan!

Daarom nodigen we u van harte uit om én keer per jaar kosteloos te komen dineren op de dag van uw verjaardag. De zaal op de eerste verdieping is onder andere voorzien van een beamer en geluidsapparatuur. Heerlijke verse vis die we speciaal voor u klaarmaken. Op de begane grond is een ijshockeybaan met tribune. Personeel is niet beoordeeld, faciliteiten is niet beoordeeld, aanbod is niet beoordeeld. Maak zelf uw keuze van vis / vlees en groente en laat dit ter plekke door de kok bereiden! Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons. Bijna iedere vrijdag kunnen de kinderen hier discoschaatsen. Schaatsbaan, triavium in, nijmegen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf 13,50.p.) en schoolreisje. Bijvoorbeeld het Chinese theehuis, een van onze themaruimtes op de begane grond.

Triavium ijsbaan is dé ijsbaan van.
Nijmegen en omgeving en staat garant voor ijspret van jong tot oud.
Triavium is onderdeel van de Gemeente, nijmegen.

Anwb korting avifauna, Sacha schoenen kortingscode,


Sitemap