Pma korting menzis aanvragen


pma korting menzis aanvragen

en de volledige dekking van de aanvullende verzekeringen. Ja (5 nee (0) "No nonsense verzekering - kijk uit met de Bonus!" 04 december 2015, anoniem, score: 8,2. Je hebt daarbij dezelfde voorwaarden en dekkingen als bij Menzis verzekering maar je hebt premie die een stuk lager ligt geeft PMA aan. In 2006 is de, pMA zorgverzekering ontstaan. Deze korting is voor 2017 vastgesteld op 33 euro. Keuze PMA Tandartsverzekering PMA wijst haar verzekerden op de kosten van de tandheelkundige hulp. Wel heb ik de polissen halverwege het jaar gesplitst. Kortingscodes voor webwinkels zoals, menzis, geldig t/m september 2018.

De korting zal pro rato over het jaar verrekend worden. Was je in 2016 al verzekerd bij Menzis of had je een PMA 2016 zorgverzekering met een gelijkwaardige dekking, dan is de wachttijd niet van toepassing. Pak deze korting, niet gevonden wat je zocht? PMA voert in 2017 de volgende basisverzekeringen: Menzis, basis Voordelig, vanaf 100,25 per maand na verrekening van. Samenwerking met Menzis verzekeringen De PMA zorgverzekering is een Menzis zorgverzekering. Deze premie is gelijk aan die van het vorige jaar. En inclusief de collectiviteitskorting via de PMA bonus. Dat levert u in veel gevallen korting op de premie.

Jumbo korting uitjes 2018, Jimdo korting, Fbto korting vereniging eigen huis, Powertoolshop kortingscode,

Hiervoor kun je een aanvullende tandartsverzekering afsluiten. Maar je profiteert ook van veel andere kortingsproducten en voordelen. Voorwaarden, pMA bonus 2015, de PMA bonus 2015 geldt voor nieuwe en bestaande verzekerden van de PMA zorgverzekering die in 2015 premie betaald hebben voor de budget-, natura-, of restitutiepolis en is als volgt vastgesteld: - Budgetpolis 12,00 euro - Naturapolis 24,00 euro - Restitutiepolis. De, pMA zorgverzekering sluit u af op de website van. De premies voor de aanvullende verzekeringen ExtraVerzorgd 2 en ExtraVerzorgd 3 zijn iets verhoogd ten opzichte van vorig jaar. Kinderen van 10 jaar tot en met 17 jaar hebben een Tandverzorgd 750 dekking voor een premie van 13,50 euro per maand. U heeft de keuze uit 3 tandartsverzekeringen. Zorg bij niet gecontracteerde zorg wordt 75 vergoed kortingsbon cameraland tot maximum van het tarief dat Menzis heeft gecontracteerd. Deze dekking.000 euro per jaar.

Pma korting menzis aanvragen
pma korting menzis aanvragen


Sitemap