Korting franse tolwegen


korting franse tolwegen

het voertuig voor. Dus als je er toch voor kiest om een andere route te nemen zal de applicatie automatisch een nieuwe route genereren. De app laat zien wat je normaal zou betalen en wat je kunt besparen. Een tank van 50 liter kost je dan ongeveer 62,50, zo kan je al snel 26 per tankbeurt besparen. Zodra uw badge geactiveerd is en op uw voorruit is geplaatst, kiest u de banen die zijn aangegeven met. Péago, tol betalen in Frankrijk kan leiden tot hoge kosten en wat is er nou fijner dan hier wat op te kunnen besparen? De Franse tolwegen zijn bijvoorbeeld afgelopen jaren een stuk duurder geworden en tevens hebben de Fransen veel van de voorheen nationale wegen omgetoverd tot tolwegen, je kan er daarom bijvoorbeeld voor kiezen via Duitsland naar Frankrijk te rijden en zo te besparen op tolkosten. Oostenrijk en Luxemburg zijn relatief goedkoop qua brandstof.korting franse tolwegen

Franse tolwegen, bip Go heeft 2 formules.
Als je minstens 1x per maand over de tolwegen rijdt (omdat je een tweede huis in Frankrijk hebt bijvoorbeeld) dan kun je kiezen voor een abonnement van 16 per jaar.
Voor een dieselauto is het percentage van de tol binnen het reisbudget nog hoger.

Dat betekent niet dat je echt om moet rijden of andere tolwegen moet nemen, je kunt gewoon blijven vertrouwen op je navigatiesoftware. Opvallend is dat Diesel momenteel in Belgi (1,53) 4 goedkoper is dan in Nederland (1,47). LPG en Euro 95 zijn goedkoper in Belgie en Luxemburg dan in Frankrijk en Nederland, mocht je een vakantie in Frankrijk overwegen. Denk bij het lion king musical 50 korting plannen van je route ook aan tolwegen. . Uw badge piept, het licht wordt groen en de slagboom gaat omhoog: u kunt doorrijden! Tolwegen in Frankrijk zijn nagenoeg niet te vermijden en je zult toch echt moeten betalen om je weg te vervolgen. Eenvoudig betalen, een gedetailleerde maandelijkse factuur. Zo kan een Nederland goedkoper benzine tanken in Belgie, terwijl de Belg juist op Diesel kan besparen in Nederland. Wat het wel betekent, is dat je op sommige tolwegen even af moet slaan en moet betalen bij de poortjes, waarna je meteen rechtsomkeert maakt en de tolweg weer oprijdt. Flevoland, Zeeland en Groningen zijn relatief duur, terwijl Gelderland, Zuid-Holland en Noord-Holland de meest voordelige tankstations huisvesten. Tanken tijdens je vakantie?


Sitemap