Kortingsbon delibugs


kortingsbon delibugs

11,00 korting, opruiming 101,00 korting, opruiming 249,00 korting, actie 23,05 korting. De korting geldt tegen inlevering van deze bon voor én artikel uit het gehele assortiment.u.v.

Je krijgt hiermee de korting die op deze kortingsbon vermeld is op én artikel naar keuze, danwel op én specifiek artikel waarop de kortingsbon van toepassing. Kies zelf de producten uit, wij maken een offerte en klaar is uw tailormade kerstpakket! Is het prijsvoordeel van de Praxis promotie gunstiger, dan geldt de Praxis promotieprijs. De geldigheidsduur van de kortingsbon en/of de bestedingsdrempel zijn ook bij Praxis van toepassing. Er kan én dezelfde (keuze)kortingsbon per klant per transactie gebruikt worden.

Praxis behoudt zicht het recht voor deze actie te wijzigen of te beindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan. Er worden alleen kortingsbonnen geaccepteerd die ook daadwerkelijk bij de uitgevende Bouwmarkten gebruikt kunnen worden. Wij gebruiken cookies Toon balk. Praxis behoudt zich het recht voor het accepteren van de kortingsbonnen van andere Bouwmarkten onmiddellijk te beindigen zonder verdere vooraankondiging. Praxis hanteert het best deal principe: Als de keuzekorting van een andere Bouwmarkt meer voordeel voor de klant biedt dan de actuele Praxis promotie dan geldt de keuzekorting van een andere Bouwmarkt. De (keuze)kortingsbon is niet geldig op: levende kerstbomen, lopende aanbiedingen, Baseline artikelen, Praxis cadeaukaarten, boeken, tijdschriften, diensten van Praxis, ontwerp je eigen behang en rolgordijn, De Ruiter dakkapellen, zonnepanelen, bouwdepots, borg- en aanbetalingen, hout-beton combinatie schuttingen, vaste lage prijs artikelen (te herkennen aan het vaste. 20 korting op én artikel naar keuze. Van grappige suikervrije insecten lolly's tot gezonde snacks als gekruide krekels en sprinkhanen. Alle kortingsbonnen kunnen slechts én keer worden gebruikt. Indien je meer stuks van exact dezelfde artikelen koopt, geldt de korting op al deze artikelen.

De notenshop kortingsbon, Thermae son kortingsbon,


Sitemap