Korting daluren ns 25 euro


korting daluren ns 25 euro

interactie via social media mogelijk te maken. Checkt u in de spits in en in de daluren uit? OV-Fiets: 3,15 euro per 24 uur. Maandelijks aanpassen of uitzetten, bekijk abonnementen. Voor maar 24,50 extra. Wil je ook op 250 locaties een OV-Fiets voor 3,15 euro per 24 euro kunnen huren? Normaal kost een OV-chipkaart 7,50 euro. Goed om te weten.

Per maand sturen we je 1 overzichtelijke rekening, abonnementen van NS Flex, al vanaf 2 per maand. Korting op een deelauto van Greenwheels en op Q-Park PR terreinen. Korting is ook geldig bij andere treinvervoerders en op Nederlandse trajecten van Intercity Berlijn en ICE International. Meer doen met uw abonnement, voor Dal Voordeel zijn verschillende aanvullingen beschikbaar, waarmee u van nog meer services van NS gebruik kunt maken.

Checkt u in de daluren in en in de spits uit? Om te kunnen reizen heb je altijd minimaal 10 euro saldo nodig op je OV-chipkaart. In het weekend van vrijdagavond.30 uur tot maandagochtend.30 uur de hele dag. Voordeel voor 60-plussers, bent u 60 jaar of ouder? Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer. 15 korting op internationale reizen met railplus, voor 15 extra per jaar. Saldo laden is dus verleden tijd.

Abonnementen, voordelen van dit abonnement 40 korting buiten de spits 40 korting in het weekend 40 korting voor 3 medereizigers, gratis persoonlijke OV-chipkaart (kost normaal 7,50). Daarmee reis je met 40 korting in het weekend. Vergeet dan niet de kortingscode in te vullen. U kunt Keuzedagen samen met uw abonnement bestellen. Heeft u al een persoonlijke OV-chipkaart (met pasfoto)? Binnen 1 week ontvangt u de OV-chipkaart, mét het abonnement er op, in huis. NS Klantenservice is dag en nacht bereikbaar.


Sitemap