Korting collectief zorgverzekering


korting collectief zorgverzekering

meegenomen als je korting krijgt. Daarna dien je voor 1 februari een nieuwe collectieve verzekering af te sluiten. Ook zonder over te stappen van zorgverzekeraar kun je profiteren van de voordelen van een collectieve zorgverzekering, je kunt eenvoudig korting aanvragen op je huidige zorgverzekering. Bij enkele collectieve zorgverzekeringen zijn voor deelname voorwaarden, zoals het hebben van een KvK-nummer, dit vind je direct bij de informatie. Collectief niet altijd verstandig, veel werkgevers, sportclubs of verenigingen bieden collectieve verzekeringen aan. Neem hiervoor in dit geval contact op met je werkgever of sportclub. Toch is de premie niet het belangrijkste onderdeel van je zorgverzekering.

Ook kun je ná og kosteloos korting aanvragen op je huidige zorgverzekering. Boven de tabel kun je de selectie aanpassen op basis van een budget-, natura- of restitutiepolis. Deze overstapperiode begint eind november. Op staan alle collectieve zorgverzekeringen met korting waar iedereen gebruik van kan maken.

Op de pagina collectiviteit wijzigen leest u hoe u dit doet. Klik op de Zorgverzekeraar van je keuze waar je een collectieve zorgverzekering met korting wilt aanvragen. Zie vervolgens hoe je eenvoudig deze zorgverzekering met collectieve korting kunt aanvragen f hoe je direct korting op je huidige zorgverzekering krijgt.

In onderstaand overzicht zie je alle verzekeraars waarbij je korting krijgt als je je verzekering via Independer afsluit. Overstappen naar collectieve verzekering, het is ieder jaar én keer mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Kortingen bij Independer, de premie is voor veel mensen de belangrijkste reden om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. De korting die wij je bieden geldt helaas niet in combinatie met andere kortingen zoals collectieve verzekeringen. Heb je je zorgverzekering voor 2018 gevonden, maar bieden wij geen korting? Daarnaast of je de voorkeur hebt voor maand of jaarbetaling van de zorgpremie en de hoogte van je vrijwillig eigen risico. Kijk dan ook goed naar de speciale zorgverzekeringen voor studenten. Besparen op je zorgverzekering.


Sitemap