40 procent korting ns aanvragen


40 procent korting ns aanvragen

de vijfde werkdag van de maand na de maand dat je wordt uitgeschreven bij de universiteit. Om gebruik te maken van het aanbod van de NS moet je beschikken over een. Bij het Dal Voordeel Jongeren-abonnement is ook een persoonlijke OV-chipkaart ter waarde van 7,50 euro inbegrepen.

Update september: De proef met het goedkope Dal Voordeel abonnement is afgelopen. De Nederlandse Spoorwegen introduceert speciaal voor jongeren een extra voordelig Dal Voordeel abonnement. Hou er rekening mee dat je de korting niet direct kunt gebruiken. Dit zit sinds 2014 niet meer in het pakket. Tijdens de kerst- en zomervakantie biedt NS het NS Jongerentoer aan (voorheen Tienertoer). NS gaat het nieuwe product de komende periode onder de doelgroep bekend maken. Daarmee doet de NS aan klantbinding.

Het Dal Voordeel Jongeren-abonnement is online te treatwell kortingscode oktober 2018 koop. Het is dan ook vaak een flinke klap wanneer je afgestudeerd bent en je moet weer het volle pond gaan betalen. Zo was het een aantal jaar mogelijk om ook gebruik te maken van de mogelijkheid twee keer gratis een OV-fiets te huren. Onduidelijk is wanneer de vervoerders overeenstemming zullen bereiken. Let er wel op dat het kortingstarief alleen geldig is bij. Gratis kortingskaart na afstuderen, studenten-OV opzeggen na je afstuderen, wanneer je bent afgestudeerd en je wordt uitgeschreven bij de universiteit of hogeschool - je studiefinanciering en recht op lening of beurs wordt dan beindigd - dan verlies je ook je recht op gebruikmaking van.

Code voor 40 korting op kalenders @ Albelli 50, kortingscode bij Albelli; tot 50 korting. Je kunt echter na je afstuderen nog een jaar lang met 40 korting blijven reizen en je krijgt van de NS ook nog een twee gratis dagkaarten.

Luxaflex horren korting
Thermae 2000 dagentree korting
Ledworld korting
Minstverdienende partner korting 2016


Sitemap