Bokrijk korting belgie


bokrijk korting belgie

het water. In dit actief doe-museum ontdek je hoe de mensen vroeger leefden, woonden en werkten op het Vlaamse platteland. In het broodatelier De Superette Bokrijk koop je ambachtelijk zuurdesembrood, recht uit de houtoven.

Moederdag korting fonq, Cz zorgverzekering met korting, 20 korting footlocker,

Bovendien bieden niet minder dan 30 andere parken gratis toegang, een korting op de toegangsprijs of een ander voordeel. 11,50 (kinderen tot 12 jaar) Bokrijkse reuzevleesplank met 1 streekbier 18 (volw. Hangar58 ligt vlakbij de E313 en E314 en is daardoor gemakkelijk bereikbaar. De getuigenissen en vele beeld- en geluidsfragmenten zorgen voor een interactieve belevenis die je niet mag missen. Toon alle foto's, hangar58 en de Oude Stad vormen samen een exclusieve evenementsite op het Domein van Bokrijk, tussen Genk en Hasselt. Laat je in Bokrijk onderdompelen in het verhaal over vakmanschap, bewonder demonstraties of steek zelf de handen uit de mouwen tijdens boeiende ateliers. Openluchtspeeltuin, het Domein Bokrijk en de openluchtspeeltuin zijn het hele jaar gratis toegankelijk: van april tot en met september van 9 tot 21 uur en van oktober tot en met maart van 9 tot 19 uur. Vraag een voorstel of offerte aan. Basistoegang park Bokrijk (exclusief Openluchtmuseum en De sixties Gratis, toegang Openluchtmuseum, steeds inclusief De sixties. Openluchtmuseum met een verzameling van historische gebouwen en authentieke interieurs.

Kinderen en jongeren van 3-18 jaar 2 1e begeleider (per 17 kinderen) gratis, begeleider met lerarenkaart (enkel op vertoon van een geldige lerarenkaart) gratis, vanaf 2e begeleider zonder lerarenkaart 10,5, bij een meerdaags bezoek, dag 2: 1,50 euro per leerling, Leerkracht/begeleider zonder lerarenkaart: 8,00. Tijdens de Zomeravonden gelden er specifieke tarieven, klik hier voor meer informatie. Hier verwelkomt u in alle comfort tot.000 gasten. Of leef je uit in de speelschuur waar traditionele volksspelen zoals kegelen of krulbollen een eigentijdse make-over kregen.


Sitemap