40 korting reizen


40 korting reizen

gratis tegelijk met de Dal Voordeel Kortingskaart bestellen. Een paar maanden terug kon je nog gewoon kaartjes kopen met 40 korting als je met iemand meereisde met een studentenreisproduct of als iemand met een. Je ontvangt dan binnen én week de OV-Chipkaart inclusief de Dal Voordeel Kortingskaart thuis. Dit is een abonnement waarmee je in de daluren met 40 procent korting kunt reizen reis je vaak met kort afrikaanse gebede de trein en loopt de rekening nogal hoog op? De daluren bij de NS zijn de uren en dagen dat het het rustigst is in de treinen. Sluit dan een abonnement af en profiteer van vele voordelen, zoals 40 korting op je treinreis.

Korting, de korting die je krijgt met de NS Kortingskaart Dal Voordeel bedraagt maar liefst. De weekenden van vrijdag.30 uur tot maandag.30 uur. Mijn dochter heeft ov waarmee zij door de week reist.

De korting die je krijgt met de ns kortingskaart dal voordeel bedraagt maar liefst. Wel heeft ieder kind een eigen persoonlijke OV-Chipkaart nodig welke 7,50 per stuk kosten.

Kortingscode united wardrobe
Spartoo kortingscode
Kortingscode beslist.be
Iens 50 korting lelystad

Het Dal Voordeel Abonnement is thermen nijmegen adres al verkrijgbaar tegen een vaste lage jaarprijs. In het weekend heel de dag. Dagelijks vervoeren de Nederlandse Spoorwegen (NS) ruim én miljoen passagiers. Dan mag je de treinreis gewoon bij NS afmaken. Voor slechts 50 euro reis je een heel jaar in de daluren met 40 korting. Als voorwaarde heb je wel een OV-chipkaart nodig.

Wat zijn de daluren bij NS? Op feestdagen de hele dag, goed om te weten, of je recht hebt op de korting hangt af van het moment van inchecken. Bovendien mag je tot drie andere reizigers meenemen met korting!

Pickupnaald kortingsbonnen, Extra korting vakantieveilingen,


Sitemap