Korting restaurant met anwb pas


korting restaurant met anwb pas

ook bij restaurants, attractieparken en musea in binnen- en buitenland. De Dinerbon is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen en/of cadeaukaarten en is niet inwisselbaar voor contant geld of een andere waardecompensatie. Je kunt met een gezelschap van maximaal 12 personen gebruikmaken van het voordeel. Tot op heden is de app al meer dan 3600 keer gedownload. Actievoorwaarden, de Kampioen Dinerbon geeft samen met een geldige (digitale) anwb-lidmaatschapspas recht op een 3-gangen keuzemenu bij Humphreys voor 16,95 (normaal 26,95). Hoe werkt de applicatie? Wat doet de applicatie? Contact, voor eventuele vragen over dit Ledenvoordeel kan je Humphreys bereiken via. Niet-leden kunnen overigens eenvoudig, vanuit de app, een lidmaatschap aanvragen en direct profiteren van de voordelen. Moet je alleen nog wel even je anwb-pas laten zien.

Humphreys Restaurants heeft vestigingen in het centrum van Amersfoort, Amsterdam (2x Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam (2x Uden, Utrecht en Zwolle. Een gesprek met Annelies Tichelaar van de anwb over.

Er zitten momenteel ruim 700 restaurants door heel Nederland in de app. Op de eerste dag wist deze al door te dringen tot de top 25 gratis apps in de appstore. 0 om 13:00 1 minuut lezen. Voor slechts 15,- per jaar ben je anwb-lid en geniet van voordelen.a. Je hebt ook voortaan altijd je lidmaatschapspas digitaal bij.

Driegangenkeuzemenu voor 19,50, ook voldoende keuze uit vegetarische en veganistische gerechten. De Kampioen Dinerbon is niet geldig in combinatie met andere acties, kortingen en/of cadeaukaarten en is niet inwisselbaar voor contact geld of een andere waarde compensatie. Reizen, uitjes en producten. Bekijk alle actievoorwaarden, vestigingen. Per Kampioen Dinerbon en lidmaatschapspas kun je met 16 personen gebruik maken van het voordeel. De Dinerbon is in te leveren bij Humphreys tot en met.


Sitemap