Hobbybeurs antwerpen 2018 kortingsbon


hobbybeurs antwerpen 2018 kortingsbon

identiteitskaart (goodiebag niet inbegrepen). U wandelt. Kleine hondjes en blindegeleide honden aan de leiband zijn toegelaten. Maak thuis een kalender van de maand oktober 2018 : Alle creatieve technieken komen in aanmerking. Zolang de voorraad strekt. Gelieve de trein of bus te nemen tot het station "Mechelen-Nekkerspoel" en van daaruit naar de Nekkerhal te wandelen, via de parking (ca. Bij afgifte van je kalender aan de infobalie van het. Alle kalenders worden tentoongesteld op de beurs en de mooiste origineelste exemplaren worden ook nog eens beloond met een creatief boekenpakket van lannoo!!! De "goodie bag" is af te halen vanaf 13 u en bij het buitengaan/verlaten van de beurs.

Korting zoo antwerpen 2018 - Korting hungry novemberhobbybeurs antwerpen 2018 kortingsbon

Actiehunt kortingsbon
Formido folder kortingsbon
Ticketveiling.nl kortingsbon
Korting antwerpen proeft

Laat het water achter u en wandel onder de spoorweg door. Nekkerhal mechelen, autostrade E19: Antwerpen Brussel, afrit 9: Mechelen-Noord, borden "Nekker" / richting "Heist-Op-Den-Berg" volgen. Vergeet je naam en adresgegevens niet te vermelden op je kalender. De Nekkerhal heeft geen adres. . Kassa ter plaatse; Normale toegangsprijs, volwassenen:.p.

Dé Make up webshop van Nederland! What can i make with prawns korting nmbs ActieKortingscodeSite 2017 - Bespaar N met een Kortingscode 150 euro kortingsbon center


Sitemap