Ov korting na studie


ov korting na studie

te betalen dan om een abonnement te nemen. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. Je betaalt voor je reizen achteraf met én overzichtelijke factuur. Stop je met studeren of duurt je studie langer dan gepland? Je kunt tot maximaal drie maanden nadat je je Studentenreisproduct hebt ingeleverd het Dal Voordeel abonnement gratis aanvragen of korting krijgen op een ander NS-abonnement. Het kortingstarief geldt dan wel alleen in de daluren. Je kunt er dus geen gebruik van maken in de bus, tram of metro van andere vervoersmaatschappijen. De kaart wordt dan zo snel mogelijk naar je huisadres opgestuurd.

Je kunt ook kiezen voor 50 korting op een ander NS-jaarabonnement (m.u.v. Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. Meer over je OV stopzetten. Zij bieden iedereen in het jaar na hun afstuderen een pakket aan dat bestaat uit een gratis 40 kortingskaart en een jaarlijks wisselend extraatje zoals een gratis dagkaart of het gratis huren van een OV-fiets.

A'dam lookout korting, Pairi daiza korting anwb, Xenos kortingscode student, Asos korting nieuwsbrief,

How to make table of figures in word. Wij hebben een zelf ebook maken epub cadeautje voor. Wacht niet te lang! Het is dan ook vaak een flinke klap wanneer je afgestudeerd bent en je moet weer het volle pond gaan betalen. Je expedia rental car hertz promo codes kunt op het.

Aanbod afgestudeerden Studentenov korting na studie


Sitemap