Korting 40 ns


korting 40 ns

van de vervoerder met die bus worden gereisd. In dat geval worden deze NS dagkaarten aangeboden voor een bedrag tussen de 14,-. De actie loopt t/m maar wees er wel snel bij want de kaartjes van Kruidvat zijn altijd zeer populair! De korting is. Sneltram met OV-chipkaart reclame. De kaart is geschikt voor reizen op saldo en een beperkt aantal reisproducten zonder persoonlijke korting. Ter vergelijking: normaal kan een dagretour tot 50 euro kosten! 21 Nog voordeliger is het abonnement Kids thermae korting Vrij, men betaalt alleen voor de OV-chipkaart (op naam van het kind) en er moet een volwassene meereizen. Dit instaptarief (borg) verschilt per vervoerder en loopt van 4, tot.

Ontvang nu 40 korting bij, nS via. Profiteer altijd van korting! Reis voordelig met 40 korting in de daluren, het weekend en tijdens feestdagen met het Dal Voordeel abonnement van.

Sommige fouten zijn te wijten aan de reiziger, andere niet. Wie tijdens de daluren vertrekt mag voor daltarief verder reizen als de spits is begonnen, maar de fiets mag dan niet meer mee. Tot en met 17 februari kunt u weer treinkaartjes kopen bij de Kruidvat voor de prijs van slechts 13,99. Kruidvat NS dagkaart actie en OV actie Dit keer een dubbele actie van kruidvat namelijk een NS dagkaart voor alleen de trein en een OV dagkaart actie voor trein, bus, tram en metro. Bij het inchecken gaat het OV-chipkaartsysteem na welke reisproducten op dat moment van toepassing zijn, zodat de juiste tarieven worden toegepast. Vervoerbewijzen bewerken Een OV-chipkaart kan naast saldo ook én of meerdere abonnementen, kortingsrechten, dagkaarten, toeslagbewijzen (zoals de Toeslag 2-1 of de toeslag voor Intercity Direct ) en van te voren bestelde vervoersbewijzen voor een enkele rit bevatten.

Vr de invoering van de OV-chipkaart bestond dit probleem niet, omdat er toen alleen een ochtendspits en geen middagspits was. Looptijd aanbieding vanaf: t/m Prijs: 13,99 Geldigheid NS dagkaart: t/m tal personen: 1 Inclusief traktatie: nee Treinvervoerder: Alle treinen behalve Thalys Link: Kruidvat NS dagkaart actie Opmerking: Alleen geldig in het weekend op de zaterdagen en zondagen. Deze NS dagkaartactie is te gebruiken bij alle binnenlandse treinvervoerders. Het instaptarief kan ook afhangen van de kaartsoort (anoniem of persoonlijk) of van de aanwezigheid van een abonnement; de keuze voor 1e of 2e klas in de trein maakt niet uit. Met het abonnement Weekend Vrij reist men gratis vanaf vrijdag.30, maar als men iets eerder, bijvoorbeeld.15, heeft ingecheckt, moet men voor de hele reis het volle tarief betalen. Restitutie bij fouten bewerken Doordat het OV-chipkaartsysteem complex is, neemt de kans op fouten toe. Sommige abonnementen zijn bedoeld voor een specifieke leeftijdscategorie, bijvoorbeeld scholieren van 12 t/m 18 jaar of senioren. Het activeren van een NS-kortingproduct (zoals voordeelurenkorting ) activeert ook automatisch het reizen op saldo. Dit moet handmatig aangevraagd worden binnen drie maanden na de twaalfde, negentiende of vijfenzestigste verjaardag.


Sitemap