Korting busabonnement


korting busabonnement

is geldig op alle bussen, trams en metros in Nederland, dus niet op de trein. Je kunt zelf bepalen wat een geschikte centrumzone is op onze website: Plan je reis op, klik onder het reisadvies op "Bekijk korting en details". Als student kun je met dit product vrij reizen met het openbaar vervoer, in alle bussen, trams, metro's en de meeste veerboten. Klik rechts onderaan op de knop "Bekijk alle prijzen" Op het tabblad "Abonnementen" staan de mogelijke centrumzones vermeld. Selecteer je regio en leeftijdscategorie om te zien uit welke abonnementen je kunt kiezen. Met Sentire reis je met een lager instaptarief in bus, tram en metro en in het openbaar vervoer over water.

Korting busabonnement
korting busabonnement

Het voordeel van een abonnement, abonnementen met Arriva in de naam zijn alleen bij Arriva én in de vermelde regio te gebruiken. Lees hier hoe het werkt. Altijd Korting is interessant voor iedereen die meerdere dagen per week reist over langere afstanden. Wil je weten hoe je een centrumzone bepaalt? Het abonnement Arriva Vrij Reizen was exclusief ontwikkeld voor reizigers van 65 jaar en ouder. De prijs is afhankelijk van het aantal sterren en het gebied waar je in reist. Loopt jouw abonnement dit jaar af? Daarnaast kun je hiermee reizen in alle binnenlandse treinen (2e klas met uitzondering van Thalys. Google maps Wij slaan uw voorkeuren (bijv. Op bieden wij een unieke service aan waarmee het voor u mogelijk is om erachter te komen wat het meest voordelige abonnement voor u is of wat de beste combinatie van abonnementen voor u zou zijn. Voor reizigers van 12 tot en met 18 jaar en reizigers ouder dan 65 jaar kost een maandabonnement 185,35 en een jaarabonnement.853,50. De Keuzedagen zijn een product kortingscode colourful rebel nieuwsbrief van NS, maar kun je ook via de Arriva Kaartautomaten op je OV-chipkaart laden.

Wat kost Altijd Korting abonnement Maand? Altijd Korting kost 17,50 per maand. Het gaat om 25 euro korting per maand of 250 euro per jaar.


Sitemap