Kortingsbon de thermen nijmegen


kortingsbon de thermen nijmegen

een overzicht met een aantal populaire arrangementen die wij u kunnen aanbieden. Is een initiatief van Select Wellness Group. Wij bevestigen uw reservering per mail of indien. All-inclusive arrangement, met dit uitgebreide arrangement komt u niets te kort! Creer NU vaker DAT wellness momentje. De laatste opgieting zal dan zijn.00 uur. Reserveren, om te reserveren kunt u onderstaand formulier invullen. De laatste opgieting is gewoon.00 uur. Via is het nu mogelijk om alleen te betalen voor de tijd dat je op locatie bent geweest.

Geniet van een heerlijk lunch arrangement en geniet van een heerlijke lunch in De Thermen Nijmegen. Arrangement, zin in een heerlijk dagje relaxen en genieten mét fikse kortingen? . Het arrangement (code4) was perfect. Je hoeft niet meer lang vooruit een datum in te plannen; je gaat gewoon op het moment dat het jou het beste uitkomt. Er wordt altijd op verzoek gratis water verstrekt en er zijn kranen en een waterfonteintje voor gratis water. Theo Bianca Lekker relaxte ambiance. Zo hoef je niet meer vooraf actiepaginas en websites af te zoeken naar een goede prijsactie of aanbieding. Bij de Thermen in Nijmegen kunt u  uit.

Sauna De thermen nijmegen Kortingkortingsbon de thermen nijmegen

Gebruik van zonnebank of massagestoel. De Thermen in Nijmegen Gereviewed door Coenraad. Rhassoul is een traditioneel Arabisch reinigingsritueel. Theo en Hannie Heesbeen. 1,5uur) voor minder dan 7,50 en zelfs als je besluit er toch nog een hele dag van te maken, kan dat zorgeloos. Badset en gebruik zonnebank of massagestoel: 39,99.

Kortingsbon de thermen nijmegen
kortingsbon de thermen nijmegen


Sitemap