Vierstroom korting zorgverzekering


vierstroom korting zorgverzekering

diensten aan huis. U kunt ook overstappen op een collectieve zorgverzekering van VGZ als u nu bij VGZ verzekerd bent, maar nog niet via een collectief. Is deze termijn verstreken of sluit uw nieuwe baan niet direct aan? Collectieve zorgverzekering bij een andere zorgverzekeraar Collectieve zorgverzekering bij VGZ Sluit uw nieuwe baan direct aan op uw oude baan?

Passend en persoonlijk advies. Neem voor een passend en persoonlijk advies contact op met de Vierstroom Heilbron Advieslijn via (lokaal tarief). Zo komt u snel en eenvoudig tot de zorgverzekering die u op het lijf geschreven. Vierstroom heeft hart voor de mantelzorger.

Korting foto afdrukken, Zlm korting, Superwinkel kortingscode mei 2018,

Op de website van gezondverzekerd vindt u welke verzekeraar met uw gemeente samenwerkt. Daarna bekijken zij voor u bij welke zorgverlener de wachtlijst zo kort mogelijk. Ook als u s avonds belt of in het weekend. Bent u aangewezen op een behandeling, maar ziet u op tegen de lange wachttijd? Wijzigt u bijvoorbeeld iets op 15 april? Wilt u overstappen omdat u bijvoorbeeld een nieuwe baan hebt waarbij u zich collectief kunt verzekeren? Ook als u een laag inkomen heeft of een uitkering krijgt. Bekijk hieronder hoe u dan korting krijgt. Niet alleen de zorgen en diensten die zij aan huis bieden, maar ook financieel kunt u rekenen op de Vierstroom. De adviseurs van Heilbron zoeken het graag voor u uit. Wist u dat we ook met verenigingen, thuiszorg- en ledenorganisaties collectieve afspraken hebben? Dat kan altijd per 1 januari.

U kunt tot 180,- per persoon per jaar besparen en gebruikmaken van het persoonlijk advies van Heilbron. Speciale voorwaarden VGZ voor leden van.


Sitemap