Kortingsbonnen indoor skydive roosendaal


kortingsbonnen indoor skydive roosendaal

goed oplet tijdens de instructievideo. André-Jacques Garnerin, zoals de Franse durfal heette, had zelf een parachute gemaakt van een mand onder een doek van zijde, rituals adventskalender 2014 versterkt met palen om hem open te houden. Voor kinderen zijn speciale tarieven tijdens de KidsFly: 3 sessies voor 49,50 of 5 sessies voor 75,00. Je betaalt nu maar 36,95.p. Hij liet zich naar enkele honderden meters hoogte brengen door de ballon, waarna hij met zijn parachute naar beneden vloog.

Business flights, geef jouw team vleugels! Indoor Skydive Roosendaal, certificaat van uitmuntendheid 2014, indoor Skydive Roosendaal, nieuw! Dan is het tijd om de turbine te betreden voor je eerste sessie. Ik moet nog wel wat lessen hebben, maar ik vond het een wereldervaring! Bij Indoor Skydrive neem je minimaal 2 sessies af en hoe meer sessies je neemt, hoe goedkoper de sessies worden.

Indoor Skydive Roosendaal ligt bij knooppunt De Stok vlak langs de A17 en A58. Ook is het een ideale plek om beginners te leren hoe ze zich moeten verplaatsen in de lucht. Heb je al vaker in onze windtunnel gevlogen of wil je jouw indoor skydive vaardigheden verbeteren? Je velt niet alleen hoe het is om uit een vliegtuig te springen, je zet het nu ook door middel van de VR-bril! Een sessie duurt 60 seconden en bij de aanschaf van een sessie is zowel de benodigde kleding als de instructie inbegrepen. 2 sessies daltarief/piektarief: 54,50/ 62,00 3 sessies daltarief/piektarief: 69,50/ 77,00 4 sessies daltarief/piektarief: 82,50/ 90,00 5 sessies daltarief/piektarief: 94,50/ 102,00 6 sessies daltarief/piektarief: 104,50/ 112,00, bovenstaande prijzen gelden voor online tickets. Iedereen kan indoor skydiven! . Ons team heeft al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van indoor skydiven en alles wat daarbij komt kijken. Daarom boek je bij ons minimaal 2 indoor skydive sessies.


Sitemap