Korting koningin juliana toren


korting koningin juliana toren

uur ). De kinderen kunnen ravotten in een van de speeltuinen, rondspetteren in het peuterbad of zich vermaken op de airtrampoline. Jul's Duikvlucht, schijnt het zonnetje hard en is de temperatuur aan de hoge kant? De achtbaan gaat niet over de kop, maar is voor de kleine bezoekers dankzij de snelheid van de karretjes toch spannend genoeg. Tennisbaan buiten, voetbalveld, zwemmen, buitenzwembad, pierenbad, waterspeeltuin. En de echte piraten onder ons varen over de woeste golven in de Draaiende Piraat! Je hebt tegelijkertijd uitzicht op Jul's Waterorgel!

Korting koningin juliana toren
korting koningin juliana toren

In de jaren 60 voegde het toenmalige Prins Bernhard Dal zich ook bij het park. Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland.

My jewellery kortingscode 2018
Tngames kortingscode

Trampoline/Springkussen, algemeen 24-uurs SOS service, bar, hondentoilet / Uitlaatveld, mini-market. Mountainbike verhuur, sportveld(en) voor diverse sporten, tafeltennis. Parkeerplaatsen, aanwezig, parkeerkosten 7,50 euro, eten meenemen, toegestaan. Mensen met een beperking: 11,95.p. Het ene moment zit je op kortingscode wildlife een vliegend tapijt en red je een prinses, het andere moment maak je een duizelingwekkende rit in een achtbaan, door een maanlandschap heen. Het park dankt zijn naam aan de Julianatoren.korting koningin juliana toren

De Julianatoren biedt m r dan 60 te gekke attracties voor kinderen van 2 tot 12 jaar.
Wil je weten welke te gekke attracties.
Julianatoren is n van de oudste pretparken van Nederland.

Ski uithof korting
Nuon korting 250


Sitemap