Groot kerstcircus den haag korting


groot kerstcircus den haag korting

Groot kerstcircus Den Haag! Alleen van de kinderen zien genieten wordt een mens al blij! Door de jaren heen is het circus gemoderniseerd en dit comedyduo behoort absoluut tot het 'nieuwe circus'. Geniet dan van én van de arrangementen. Klik hier voor de kaarten met korting! In een woord het was geweldig! Intenser genieten, beleef evenementen met Tickets van TopTicketshop! Verder zijn er nog allerlei andere soorten artiesten. 10,- korting, extreme stunts vliegen je om de oren!

Henny53, 25 december 2017, gezin kerstshiw voor het hele gezin we hebben genoten van de mooie voorstelling. Cijfer:10, het kerstcircus is een aanrader omdat het evenement zelf uniek is maar ook de faciliteiten erom heen, met name de royale en gemakkelijke parkeergelegenheid alle stress s je met kleine kinderen bent is het bovendien ook heel prettig dat er op loopafstand een paviljoen. Zeer de moeite waard met een geboeid publiek en fantastische crew! Wees dus niet bang dat er geen plek. De circustent zorgt ook voor een warm gevoel. Waardering, selecteer je gezelschap - optioneel, alleen, stel, gezin, groep. Extreme stunts, ongeloofelijke acrobatiek en hilarische comedy in combinatie met een 'thouch of glamour en glitter'. Zoeken jullie na de voorstelling nog een leuke activiteit met het gezin?

Goede plaatsen, wat hoog maar prima zicht op de piste. Tijdens de kerstvakantie staat dit helemaal in het teken van de kerstdagen. TopTicketshop, aanstormend talent bovenal aanwezig, cijfer:8, gisteren met drie kleinkinderen naar kerstcircus den Haag geweest. Niet alleen onze complete show is vernieuwd, maar dit geldt ook voor de techniek en tent van Groot Kerstcircus Den Haag. 10 tickets per VIP-kaart, gebruik uw persoonlijke VIP-kaart code. Bert Fred, onnavolgbare comedy vind je in het Kerstcircus in Den Haag. Categorie 2 zijn de plaatsen met nummer. Kortom, de show is geschikt voor verschillende type mensen.


Sitemap