Ns 40 kortingskaart aanvragen


ns 40 kortingskaart aanvragen

een reeks gesprekken die NS met tieners heeft gevoerd. NS wijst erop dat jongeren tijdens de vakantie al langere tijd voordelig met de trein kunnen reizen. U kunt dan samen met anderen een jaar lang met 25 korting lunchen en dineren bij honderden restaurants in Nederland. Load older Tweets, back to top, turn images off. Zoek op deze site een restaurant bij u in de buurt. Ze gaven aan vooral lastminute te kunnen kiezen voor de trein. Update september: De proef met het goedkope Dal Voordeel abonnement is afgelopen. Betaalt u met een creditcard, dan ontvangt u 20 korting, in plaats van.

ns 40 kortingskaart aanvragen

By using Twitters services you agree to our. NS zegt tegenover positief te zijn over de afgesloten proef en is gesprek met de overige vervoerders met als doel tot een vergelijkbaar (blijvend) aanbod te komen. Heeft u nog andere vragen? Een jaar lang dineren met 25 korting! Wat heb je nodig: Een goedgelijkende digitale foto (znder snapchat filter) in jpg van maximaal. Download en installeer de Diner Kortingskaart app: Kies 'Registreer' en maak een account aan met het nummer van uw kortingskaart. Aanvullende voorwaarden, bij meer dan vier personen wordt er alleen korting berekend over de rekening van vier personen. Een persoonlijke OV-chipkaart kost 7,50 en is vijf jaar geldig. Tieners tussen de 12 en 18 jaar kunnen voortaan voor slechts 15 euro een 40 kortingskaart aanschaffen.ns 40 kortingskaart aanvragen

Tieners tussen de 12 en 18 jaar kunnen voortaan voor slechts 15 euro een 40 kortingskaart aanschaffen.
Update september: De proef met het goedkope Dal Voordeel abonnement is afgelopen.
Voor de afgestudeerden heeft de NS wel een gratis kortingskaart klaarliggen.
Als student heb je met je OV-jaarkaart jaren lang gratis kunnen reizen en in het weekend met 40 korting, of wanneer je gebruik maakte van een Weekend-OV andersom.
Reis voordelig met 40 korting in de daluren, het weekend en tijdens feestdagen met het Dal Voordeel abonnement van.


Sitemap