Korting trein berlijn


korting trein berlijn

hier nog iets voor je tussen: Wat zijn jouw favoriete bezienswaardigheden in Berlijn? Iedereen, op de DDR-staatshoofden na, was blij dat die verdomde muur eindelijk weg was. U krijgt gratis een nieuwe persoonlijke OV-chipkaart bij uw bestelling van een jaarabonnement. Na het eerste jaar kunt u uw abonnement maandelijks opzeggen.

Je bespaart bijna 5 per persoon. Tickets zijn t/m geldig. Hoe het openbaar vervoer in Berlijn werkt? Ik vertel het je op mijn blog!

korting trein berlijn

Quick parking schiphol korting
Kortingscode sanaslank
Vtwonen kortingscode

Joods Museum In het Joods Museum kom je alles te weten over de eeuwenoude Joodse cultuur en tradities. Je kunt tussen de blokken doorlopen en je zo verdwaald en orintatieloos voelen. Exclusieve aanbiedingen voor abonnementhouders. Een expliciete betekenis heeft de architect Peter Eisenman er niet aan gegeven. Brandenburger Tor, het meest bekende symbool van Berlijn. . Aan de rand van het park zijn community tuintjes aangelegd en in het luchthavengebouw in nazi-bouwstijl worden rondleidingen gegeven. Tip: Koop vooraf online je tickets om lange wachtrijen te vermijden. Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer. Korting op een deelauto van Greenwheels en op Q-Park PR terreinen. Wil je meerdere musea bezoeken? Hackesche Höfe Rosenthaler Straße 40-41, OV: S Hackescher Markt De Hackescher Höfe zijn kleine hofjes met verschillende barretjes, restaurantjes en winkeltjes.korting trein berlijn

Alles over zones, prijzen, tickets en kortingen lees je hier. Er is in Berlijn zoveel te zien en te beleven, dat je de eerste keer misschien niet weet waar je moet beginnen. Maar als je deze 9 bezienswaardigheden heb. Met de trein naar Amsterdam? Reis rechtstreeks met Thalys, InterCity en ICE.

Korting koopavond bart smit, Daka korting, Ns groepsreis korting, Labelfriends korting,


Sitemap