Kaartje ns met 40 korting


kaartje ns met 40 korting

treintickets opgenomen. Tegenwoordig boekt u 7 dagen voor vertrek een goedkoop treinkaartje bij, nS, international naar Belgi. Wijzig bij uw boeking de volwassene in een jongere en bekijk de beschikbaarheid. Zo stonden wij bij de kaartautomaat, wilden een kaartje voor mijn dochter halen met 40 korting, was deze optie er niet bij de automaat. Vroegboekkorting bij NS International Voor het boeken van treintickets geldt vroegboeken voordelig reizen. Daarbij zijn de onderstaande bestemmingen bereikbaar tegen een minimaal tarief, een minimale reistijd en optimaal comfort. Hieronder treft u een overzicht van de actuele acties. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar bestemmingen in Belgi. Wilt u op de hoogte blijven van deze aanbiedingen?kaartje ns met 40 korting

Vandaag ging ik met mijn dochter een open dag in Den Bosch bezoeken. Nu heb ik zelf een altijd voordeel abonnement, en dacht ik eens een keer gebruik te kunnen maken van de 40 korting die je aan een medereiziger kunt geven als je samen reist. Zo reist u automatisch met 40 korting. Wilt u controleren of er nog Samenreiskorting op uw OV-chipkaart staat? Houd dan uw OV-chipkaart voor de kaartlezer bij een.

Deze mevrouw vertelde ons dat je inderdaad geen kaartje met korting kunt kopen, dat dit alleen via een persoonlijke ov chipkaart kan. Boek online, zodat u geen reserveringskosten betaald; Vroeg boeken voordelig reizen; Reizen in de avonduren is vaak voordeliger; Like ons op Facebook en schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief voor de laatste aanbiedingen; Boek uw weekendje weg eens van zaterdag t/m maandag, aangezien vrijdag t/m. Medereizigers laden samenreiskorting op HUN eigen (mag anonieme kaart zijn) ov-chipkaart en mogen vervolgens met je mee (onder bepaalde voorwaarden, dus niet inchechen in de spits) als je zelf ook met korting reist. U dient de studentenkaart verplicht bij u te dragen in combinatie met uw ticket om deze korting te verifiren. Dan geniet u van extra voordelige tarieven naar bestemmingen in Duitsland. Een treinticket bij NS International met korting boeken? Jongerenvoordeel naar Parijs en Lille Bent u tussen de 15 en 25 jaar? Dan kunt u deze ook gebruiken bij NS International voor het binnenlandse deel van de reis.


Sitemap