Arriva korting ov chipkaart


arriva korting ov chipkaart

de daluren (verschilt per regio). Daar waar uitzonderingen gelden, staat dit vermeld in de voorwaarden. Persoonlijke, oV - chipkaart aanvragen, om te kunnen reizen met een abonnement heb je in de meeste gevallen een persoonlijke, oV - chipkaart nodig. Vervolgens kun je het product ophalen bij een van de 1200 automaten kortingscode wish tweede aankoop in het land. Arriva zal deze persoonsgegevens uitsluitend aanwenden voor de in deze privacyverklaring omschreven doeleinden en vindt het van essentieel belang dat Arriva zich in alle gevallen houdt aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. Kies je regio, alle producten, nieuwsberichten en wijzigingen in de site worden dan voor jouw regio getoond. Vraag persoonlijke, oV - chipkaart aan. Bevestigen, analytics Wij meten het gedrag van onze bezoekers om de beleving te optimaliseren.

arriva korting ov chipkaartarriva korting ov chipkaart

De Keuzedagen zijn een product van NS, maar kun je ook via. Arriva, kaartautomaten op je, oV - chipkaart laden. OV - chipkaart heb je een reisbewijs voor al het. OV (bus, trein, tram en metro) op zak. Hiermee reis je bij alle openbaar vervoerbedrijven.

Google maps Wij slaan uw voorkeuren (bijv. In de bus van maandag t/m vrijdag vanaf.00 uur. RET: Gratis, oV voor 65 in Barendracht, Capelle ad IJssel en Rotterdam. De weekenden en feestdagen bus en trein de hele dag. Download het aanvraag- en machtigingsformulier (pdf). Scholier 50 korting voor 12-18 jaar 17,50 175, arriva, altijd Vrij Leeuwarden 45 450, arriva, altijd Vrij Leeuwarden 12-18 jaar 30 300, onbeperkt reizen met de bus in Fryslân. De kaart koop je per maand of per jaar. Dalvoordeel Noord-Nederland, de prijs van dit jaarabonnement is 25,- en met dit product krijg je in de daluren 40 korting op je saldoreis met alle bussen en treinen van Qbuzz en Arriva in Groningen, Drenthe en Friesland. OV - chipkaart op saldo?

arriva korting ov chipkaart


Sitemap