Zandsculpturen oostende korting


zandsculpturen oostende korting

ticket aan de kassa van het festival, op vertoon van de identiteitskaart of een geldige 2e verblijverspas). Onze favoriete muis Micky Mouse wordt 90 jaar, en dat moet gevierd worden. Ticket Kind 4 11 jaar: 6,00. Tickets zijn te koop aan de kassa van het festival, u hoeft niet te reserveren: Ticket Volwassene: 12,00, ticket Student (op vertoon van de studentenkaart 10,00. Ticket Kind 4 11 jaar: 8,00. Darth Vader, Luke Skywalker, Han Solo, Leia Organa, Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker, Yoda, Chewbacca, C-3PO, R2-D2, Boba Fett, Kylo Ren, BB-8. Met zand en water boetseerden ze grootste kunstwerken op het Groot Strand van Oostende. Kinderen tot en met 3 jaar genieten gratis toegang. In totaal maken de kunstenaars zo'n 150 beelden.

Schrijf u nu in, ontvang gratis onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle kortingsacties! Zoals schepjes, schoffels en mesjes, worden er nauwgezet figuren uit het zand geschept. Ticket Senior ouder dan 65 jaar (op vertoon van identiteitskaart 8,00.

Ontmoet Micky Mouse en al zijn vrienden op het Groot Strand van Oostende, en dat aan de helft van de prijs! Het nemen van foto en video voor priv├ęgebruik is toegelaten. Inwoners van Oostende, alle inwoners van Oostende, en de eigenaars van een tweedeverblijf in Oostende, genieten 50 korting.p. Loop geen Zandsculptuurfestival Oostende korting mis! Honden aan de leiband zijn toegelaten. Disney Sand Magic, en vier lekker mee! Dit jaar brengt het Zandsculpturenfestival de sprookjeswereld met de meest geliefde figuren van Disney, Pixar, Star Wars en Marvel tot leven. De beeldengalerij bedraagt.000m de disney-pixar galerij, coco, Cars 3, Finding Dory, The Good Dinosaur, Inside 123 lens kortingscode Out, Monsters University, Brave, Cars 2, Toy Story 3, Up, walle, Ratatouille, Cars, The Incredibles, Finding Nemo, Monsters Inc., Toy Story 2, A Bugs Life, Toy Story marvel superheroes. Micky Mouse viert feest! Het thema laat zich dan ook wel raden: prinsessen, sprookjesfiguren en kastelen! Op het Groot Strand van Oostende.

Plezan d voor iedereen, elk jaar creren artiesten van over de hele wereld de mooiste zandsculpturen op onze Vlaamse stranden. Een zeer precies werkje, want eenmaal verwijderd is het zand er niet meer aan te plakken! Micky Mouse en al zijn Disney-vrienden tot leven te wekken.


Sitemap