Korting op autohuur anwb


korting op autohuur anwb

schade aan glas-banden-bodem of het dak van de huurauto wordt door Sunny Cars vergoed. Bij Sunny Cars zelf boeken? Korting op autohuur Spanje voor anwb-leden. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

All-inclusive huurformule, sunny Cars heeft zelf geen auto's in bezit, maar werkt samen met de grote internationale autoverhuurders én lokaal kwalitatief hoogstaande verhuurders. Rij vanaf daar naar prachtige steden als Ronda, Sevilla, Crdoba en Granada. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn gén verborgen kosten. Daarna breng je je huurauto eenvoudig weer terug bij de luchthaven van Málaga. Via anwb regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven. Vlieg naar Málaga en haal daar je auto. Een vakantie als dit is prima zelf te regelen met vervoer, vliegtickets en losse overnachtingen.

Steeds meer vakantiegangers die naar Spanje gaan, regelen een huurauto voor een paar dagen of zelfs gedurende de hele vakantie. Of bezoek de apen op de rots van Gibraltar.

Anwb adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst. Het maakt dus niet uit bij welke partner je huurauto wordt geboekt. Tel daarbij de Spaanse zon op, de heerlijke streekgerechten, de tapas en je moet wel tot de conclusie komen dat Spanje een prachtige mix voor een ieder is, van jong tot oud! Beslist de moeite waard! De all-in formule wordt uitgebreid met de Personal Accident Insurance, kortweg aangeduid als PAI. Tegenwoordig is het overigens wel mogelijk om op een beperkt aantal bestemmingen een huurauto te regelen zonder creditcard. Let op: huurprijzen kunnen per dag verschillen. Vrijheid, blijheid met een huurauto, bezoek in Spanje het Prado Museum in Madrid. Ook kun je prijzen opvragen en de huurauto direct reserveren. Bij de anwb boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule.

Premium- of Express Service! In geval van schade betaalt Sunny Cars het eigen risico bedrag aan je terug.


Sitemap