Anonieme ov chipkaart korting meereizen


anonieme ov chipkaart korting meereizen

Klein probleem: dan moet hij wel elke keer iemand vinden die precies dezelfde reis als hij maakt. "De ov-chipkaart is persoonsgebonden om ervoor te zorgen dat anderen niet van die kaart gebruik kunnen maken.".

Samenreiskorting met een NS-abonnement Reisinformatieanonieme ov chipkaart korting meereizen

Vis a vis korting, Opposuits kortingscode 2018, Baardwinkel kortingscode,

Samenreiskorting op uw OV-chipkaart laden, samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat, NS-servicebalie en bij verkoopautomaten van andere treinvervoerders. Het product Samenreiskorting kan ook op een anonieme OV-chipkaart geladen worden. Maar je weet nu nog niet of jij tot die 1 procent behoort. Als zij af en toe zakelijk moeten reizen, kunnen ze een anonieme OV-chipkaart van je bedrijf gebruiken. Beschadig of buig je OV-chipkaart niet. Maar je weet nu nog niet of jij tot die 1 procent behoort.". Reisplanner en voer uw traject. Wij raden je aan om voorzichtig om te gaan met je OV-chip. De woordvoerder van de NS laat nog weten dat Jonker wél met korting kan reizen met zijn anonieme ov-chipkaart. De kaart is verkrijgbaar op stations, in tabakszaken en bij servicebalies.anonieme ov chipkaart korting meereizen

Binnenkort gaat iemand meereizen die een anonieme OV - chipkaart heeft.
De persoon die met Samenreiskorting wil meereizen, moet een eigen (persoonlijke of anonieme oV - chipkaart hebben en daar bij een kaartautomaat het product Samenreiskorting en voldoende saldo op laden.
Als daarna in de daluren wordt ingecheckt, dan zal bij uitchecken de ritprijs met korting in rekening gebracht worden.

Travelbags korting visa
Modstrom korting
Slangenreizen kortingscode


Sitemap