Reizen met korting na studenten ov


reizen met korting na studenten ov

ook vaak een flinke klap wanneer je afgestudeerd bent en je moet weer het volle pond gaan betalen. Als je met de muis over de iconen gaat zie je voor welk reisdeel het genoemde abonnement geldt. Prijs 2018, altijd korting kost 17,50 per maand en 175,- per jaar. Wat waren de prijzen in 2017 voor bus, tram, metro en veren? Je reist met Sentire op saldo tegen de normale prijzen. Hiermee kun je binnen een gebied reizen met de bus, tram en metro. Het regionale sterabonnement is te koop voor de volgende gebieden: Als je op het gebied klikt lees je meer over de voorwaarden.reizen met korting na studenten ov

Het is dan ook vaak een flinke klap wanneer je afgestudeerd bent en je moet weer het volle pond gaan betalen. Je kunt echter. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen.

Zeehondencreche pieterburen korting
Aanbieding korting museon
80 korting merkkleding
Hypotheek korting abn amro

De NS stuurt je een kaart op en bij het aanvragen kun je aangeven wanneer je deze wilt laten ingaan. Met een 1-sterabonnement kun je in én zone reizen. Anders krijg je de korting niet. . Kinderen van 4 tot en met 11 jaar en 65-plussers krijgen 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting. Wellicht dat er volgend jaar iets veranderd in het pakket.


Sitemap