Ns kaartje kopen korting


ns kaartje kopen korting

uitchecken, en op de terugweg weer inchecken. 2,50 per kind, ook als mobiel ticket. Ook als mobiel ticket, onbeperkt reizen, verzilver in het veld hiernaast uw couponcode voor het vervoerbewijs dat u heeft gekocht. Vergeet dus niet uw paspoort of ID-kaart mee te nemen tijdens uw reis.

Als u af en toe met de trein reist kunt een kaartje te kopen bij de NS-kaartautomaat of de NS-servicebalie.
Online een kaartje kopen is echter makkelijker, sneller.
Een lekker dagje weg met de trein, begint met een treinkaartje.
Of je nu een dagje weg gaat, naar een zakelijke afspraak moet of met regelmaat de trein gebruikt, je moet toch een kaartje kopen.

U kunt er na het afronden van uw bestelling voor kiezen om uw e-ticket te laden in de NS app. Niet alle poortjes kunnen geopend worden met een e-ticket of mobiel ticket. Reizen met uw e-ticket of mobiel ticket. Eventueel een korting in Belgi had ook meegenomen kunnen worden. Stap 2: Houd de barcode tegen het verlichte vlak aan uw rechterzijde. De regels in het kort, het e-ticket en mobiel ticket is persoonsgebonden. Met de bovengenoemde oplossing had u in de trein kunnen blijven.

Graag vertellen. Reis voordelig met een. 40 korting op een enkele reis. Met 1 kaartje reizen door het Maas-Rijn gebied. Binnenlandse Go kopen tot essen aan 6 eur- en daarna bij NS-INT een ticket bestellen essen-thuis, met 100 korting voor.

Kortingscode juwelier van willegen, Josh v kortingscode, Singles day kortingscode,


Sitemap