10 euro korting thuisbezorgd paypal


10 euro korting thuisbezorgd paypal

van verschillende locaties eten wilt laten bezorgen. Egal ob geschäftlich oder privat, mit PayPal kaufen und verkaufen Sie weltweit sicher und bequem. Wanneer je al hebt betaald en een product niet meer leverbaar is, neem dan contact op met de klantenservice van. Bij kun je eten bestellen en laten bezorgen, maar je kunt ook je bestelling zelf ophalen bij het restaurant.

Deze verschijnt als het restaurant een aanbieding heeft. Dit gebeurt per fax, e-mail, via de speciale software T-Connect of per telefoon. Klik hiervoor in de filter linksonder op 'gratis' bij bezorgkosten. Kom je er niet uit, dan is de klantenservice te bereiken op telefoonnummer. Voor leden van isic. Maar ook producenten van bepaalde levensmiddelen tref je aan op de website.

Via de klantenservicepagina heb je meteen toegang tot antwoorden op allerlei vragen. Mehr erfahren, geschäftskunden, akzeptieren Sie die beliebtesten Zahlungsmethoden und steigern Sie Ihre Umsatzchancen. Dan ontvang je 3 Thuisbezorgd korting. Immer noch kein PayPal-Konto? Hoe verloopt de bezorging? Door onze site actief te blijven gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies en soortgelijke technologien. Direct op de homepage kun je aangeven waar je bent.


Sitemap