Nmbs korting studenten


nmbs korting studenten

Omarm dan het digitale tijdperk kortingsvoucher rebound en koop het online. Met dit account ontvang je tevens de nmbs-nieuwsbrief met alle actuele promoties. Op die manier kan je hier en daar behoorlijk wat uitsparen. We geven hieronder een aantal voorbeelden: Kortingen met je studentenkaart, na je inschrijving aan een universiteit of hogeschool ontvang je een studentenkaart. De persoon zal dan zelf zijn bestemming kunnen kiezen voor een leuke dag in een nieuwe stad! Via je nmbs-account kun je een abonnement verlengen, assistentie bij beperkte mobiliteit boeken of een passagierscertificaat aanvragen. Interessante promoties van de nmbs, de nmbs (de Nationale Maatschappij der Belgische Spoorwegen) is opgericht in 1926 en biedt vandaag de dag verbindingen naar heel Europa. Persoonlijk account bij de nmbs, om toegang te krijgen tot je persoonlijke gegevens, log je in door je gegevens in te voeren.

Meer informatie over kortingen voor studenten van universiteiten en hogescholen in de Vlaamse Gemeenschap. Abonnementen voor het openbaar vervoer, een studentenabonnement op het openbaar vervoer geeft je recht op heel wat kortingen. If you are 18 or older, you can also charge your school affidavit. Validate your Students Season ticket online.nmbs korting studenten

Met ons Schoolabonnement reis je een pak goedkoper.
Skip de rij en verleng makkelijk online.

Dan sta je de eerste dag van de maand niet in de wachtrij en bespaar je dus tijd. Zo leer je van dichtbij heel wat nieuwe dingen over het spoorverkeer, en krijg je zelfs de kans om er zelf aan mee te werken. Voor het overige is de nmbs er voor advies en tips. En dat is in je drukke leven als student een meevaller! Je hebt kortingsbon fitness seller de keuze tussen het trajectabonnement, het halftijdse abonnement, het netabonnement, het schoolabonnement of campusabonnement voor studenten. Over de nmbs, je hoeft niet langer naar het loket te gaan om je treintickets voor bestemmingen in Belgi of in het buitenland te boeken. Students Season ticket: giving you the freedom to get to class every day at student prices. Het Bongo-pakket omvat een overnachting naar keuze en een treinreis in eerste klasse. Denk aan de Interrail Pass! Ben je jong en wil je graag nieuwe landen verkennen tegen lage tarieven?

Goed nieuws: als student krijg je op heel wat plaatsen een mooie korting! Cookies zorgen ervoor dat onze website beter werkt en zich aanpast aan jouw voorkeuren. En voor de liefhebbers van Rock Werchter heeft de nmbs een speciaal e-treinbiljet Rock Werchter. Ze verbeteren de snelheid en gebruikservaring en stellen je gepersonaliseerde boodschappen voor. Schoolabonnement en de, campuskaart. Als wij jou een code kunnen aanbieden, dan doen we dat ook en dan staat deze daar klaar voor jou.


Sitemap