Museum oudheden leiden korting


museum oudheden leiden korting

tussen het platteland en de stad tijdens de late middeleeuwen. Wat kan SAP voor u betekenen? Door gebruik te maken van ga je hiermee akkoord). Dan kunnen wij u helpen.

Overzicht kortingen - Vind jouw CJP-voordeel in deze lijstmuseum oudheden leiden korting

2013, in 2013 heeft SAP voor de eerste keer de Prijs der Nederlandse Publieksarcheologie uitgereikt aan Erfgoed Leiden en Omstreken. Een onafhankelijke vakjury bepaalde de vier nominaties uit de inzendingen en het publiek kon tijdens de Maand van de Geschiedenis stemmen op zijn favoriete project. Kijk voor meer informatie. Steun ons en word voor 50,- per jaar vriend van SAP!

Blinkshop kortingscode
Barneveldsekrant jumbo kortingsbon
Vodafone korting meerdere abonnementen

Bij Naar de stad? Samen vertellen ze het verhaal van deze prominente plek in het hart van de stad, van de negende eeuw tot de Gouden Eeuw. Via deze prijs willen we archeologie en publiek dichter bij elkaar brengen. Boor ) en een ontwerp van bureau jong. Sponsorpakket 1: 150 Euro, logo op de website (met doorlink naar eigen website) en 10 korting voor adverteren. Film, festival, theater, expo, lezen, shoppen, lifestyle. De Tijdtrap is een initiatief van Bureau Oudheidkundig Onderzoek Rotterdam (. Onder de genomineerden vielen de projecten Kasteel en dorp Zaamslag op de kaart!, Museum Escape, Castellum Hoge Woerd en dus winnaar ArcheoHotspots. Grote Archeologie Prijs, sAP is initiatiefnemer van de Grote Archeologie Prijs. Jaarboek Nederlandse Archeologie Stichting Archeologie Publiek brengt in samenwerking met Pronk Producties en met medewerking van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in 2018 het Jaarboek van de Nederlandse Archeologie 2017 uit!


Sitemap