Korting ns enkele reis


korting ns enkele reis

izen met Intercity direct en/of ICE International kan na aankoop van een kortingscode its beautiful jewelry extra ldig t/m U kunt tot 2 maanden vooruit een reisdatum kiezen. Tip: je kunt de tweede enkele reis ook cadeau geven. Acties die te vergelijken zijn met de kortingscodes van. Deze, nS kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in september 2018. In de Spoordeelwinkel van, nS kan je een treinreisje én uitje in én boeken.

Je hebt veel voordeel met de Altijd Voordeel en Dal Voordeel. Je bepaalt zelf op welke datum en traject je reist. Deze kan online of via een kaartautomaat op het station worden gekocht. Het voordeel van deze treinkaartjes is dat je zelf bepaalt wanneer je ze gebruikt. Profiteer dan van deze treinkaartjes actie van VakantieVeilingen, waarbij. Eenmaal verzilverd kan dit niet meer worden gewijzigd. Je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan. Schrijf je in en ontvang de beste kortingscodes en aanbiedingen in je inbox.

VakantieVeilingen en zijn te gebruiken t/m Bestel treinkaartjes, prijs : 12 per stuk. Reis je liever dezelfde dag nog tussen bepaalde treinstations, dan is een. Binnenkort een evenement, op bezoek bij familie of een weekendje weg? De aanbieding is online tijdelijk verkrijgbaar bij VakantieVeilingen en geldig t/m De goedkope treinkaartjes zijn tijdelijk verkrijgbaar bij VakantieVeilingen zolang de voorraad strekt (opop) en geldig op maandag t/m vrijdag vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. NS -treinkaartjes ( enkele reis ) voor 24 kunt bestellen. Perfect om van en naar het vliegveld te reizen of te combineren met een weekendje weg. Voor 24,- ontvang je twee. Dat kan met het goedkope treinkaartje van VakantieVeilingen. Deze treinkaartjes zijn verkrijgbaar via. Geldig naar: Arnhem C, Assen, Den Haag C, Groningen, Haarlem, s-Hertogenbosch, Leeuwarden, Lelystad, Maastricht, Middelburg, Rotterdam C, Utrecht C en Zwolle. Zo kan je ervoor kiezen om heenreis op vrijdag te gebruiken en de terugreis pas om zondag of maandag te gebruiken.


Sitemap