Phantasia korting 2017


phantasia korting 2017

Phantasialand nieuwsbrief. Kaartjes voor kinderen van 4 t/m 11 jaar zijn 11,50 goedkoper dan reguliere Phantasialand tickets. Schrijf je in en ontvang de beste kortingscodes en aanbiedingen in je inbox. Je kunt op /nl online heel voordelig een ontbijt-combiticket bestellen.

Lust jij liever een oerhollandse frikandel speciaal met een frietje of een broodje gyros? Kinderen die jonger zijn dan 4 jaar mogen bij Phantasialand gratis naar binnen. Door dit mysterieuze vulkanische rotslandschap raast Taron; de snelste multi-lanceer-achtbaan van de wereld!

De verse pastas in restaurant Unter den Linden of de gastronomische Mexicaanse tapas in restaurant Cocorico zijn echte aanraders. This visit to Phantasialand was part of our September 2017, europe Road Trip where we visited 6 different theme parks! Een spektakel voor jong en oud! In de zes themagebieden Fantasy, Berlin, Deep in Africa, China Town, Mexico en Mystery geniet je van meer dan 40 spectaculaire attracties en wervelende shows. De tweede nieuwe achtbaan in Phantasialand heet Raik en is de grootste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort! Hier beleeft de hele familie topattracties en phantastische shows van wereldklasse. Hongerig, al dat avontuur maakt hongerig en er is een uitgebreide keuze aan restaurants en snackpoints: een snelle hap of uitgebreid tafelen, er is voor elke smaak wat wils.

Thunderplugs kortingscode, Next valley kortingscode, Greeneggtotaal kortingsbon, Ts24 kortingscode,

Deze Phantasialand kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in augustus 2018. Raik scheert tussen Taron en de kortingscode about you glamour machtige rotsen van Klugheim door: eerst vooruit en daarna achteruit! Er zijn spannende attracties voor de dapperen, gave rides voor de hele familie, en de kleintjes kunnen hun hart ophalen in de vele kinderattracties en het overdekte Wuze Town. Je mist geen enkele interessante korting meer door je in te schrijven voor de nieuwsbrief! De allerkleinsten kunnen hun fantasie de vrije loop laten in de vele kinderattracties en het overdekte Wuze Town in themagebied Fantasy. Acties die te vergelijken zijn met de kortingscodes van Phantasialand.

Phantasia korting 2017
phantasia korting 2017


Sitemap