Thermen nijmegen adres


thermen nijmegen adres

geven het bronwater een heilzame werking. . De Thermen in Nijmegen Gereviewed door Coenraad. Er wordt altijd op verzoek gratis water verstrekt en er zijn kranen en een waterfonteintje voor gratis water. De Thermen zijn alleen te bezoeken in badkleding, ook in de stoom- en mintkamer! Een zoetwaterbron en een thermaal zoutwaterbron. . Sauna Beauty de, thermen Nijmegen is een ruim opgezet middelgroot sauna- en thermencomplex, waar zelfs bij grote drukte de rust die u zoekt gewaarborgd blijft. Wellnessdag in Nijmegen maar.50, bekijk en boek, thermen Nijmegen.06. Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag, beleef de Thermen Nijmegen ervaring.

Ook massages, hammams.d. Team Sanadome bestaat uit 200 collegas met allemaal maar én doel: onze gasten verwelkomen en in de watten leggen. Diverse ontspanningsmogelijkheden die u ter plaatse kunt boeken. Vriendelijk en dienstvaardig personeel. Qua aantal faciliteiten een middelgrote sauna, maar alles op vrij dicht bij elkaar, dus geen gigantisch terrein. Meer informatie over ons Thermale water uit eigen bronnen. Dan zoeken we jou!

Een bezoek aan de Thermen is dé locatie om een ontspannend vrijgezellenfeest, familie-, vrienden- of vriendinnenuitje te organiseren. Sanadome is een toonaangevend wellnessbedrijf; in onze baden stroomt mineraalrijk Thermaal water uit eigen bronnen.

Kinderen: Kinderen jonger dan 8 jaar hebben geen toegang tot de Thermen, kinderen van 8 tot 14 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene. Lees verder, thermen Nijmegen aanbiedingen, korting en acties. Ervaringen Thermen Nijmegen, sauna Beauty de Thermen Nijmegen is een ruim opgezet middelgroot sauna- en thermencomplex, waar zelfs bij grote drukte de rust die u zoekt gewaarborgd blijft. Vanaf 6 personen kunt u een verwenarrangement boeken met keuze uit originele workshops! Aantrekkelijke dagarrangementen voor een heerlijke relaxdag.


Sitemap