Duinrell attractiepark openingstijden


duinrell attractiepark openingstijden

kaart kijken waar ze wel in mag. Eten Ok, restaurant vies en vol oude spinnen webben. Waar hebben we het over, electrobootjes. Shows voor kinderen in Duinrell, naast de vele attracties zijn er ook veel leuke shows in Duinrell. Een attractie van niets maar ook hier presteerd men het om een wachtrij te produceren door de kinderen voor de trampoline de schoenen uit en aan te laten doen (terwijl de tramolines in de tussentijd ongebruikt erbij staan.) Kom op mensen, is er dan niemand. Wie durft er van de supersnelle glijbanen.

Als je juist nat wilt worden dan kunnen ze in de botsboten. In de 20 minuten die ik hier heb doorgebracht heeft de opzichter zeker 15 minuten een andere richting op gekeken. Tot we bij een rotonde komen en het geld voor de wegwijzers op was. Op vakantie met baby of peuter, met de hele familie of met je beste vrienden. Gelukkig had mijn vrouw een horloge, want de klok in het zembad doeed het niet/was ven langs de kassa omdat het exit kaartje niet werkt (terwijl we binnen de 2 uur zijn gebleven).

Zomer, herfst, winter en lente. Dragon Fly, een achtbaan van 361 meter lang en 15 meter hoog. Maar dan zie ik dat mijn dochter en een andre jongetje beiden hun hoofd storen aan draaiende touwen aan een paal met aan de onderkant twee dikke zware plastice knotsen. Duingalow, op de gezellige familiecamping of in groepsaccommodatie het Duinhostel. Dan het park, je komt binnen bij de glijbaan (Niagara Superroetsj), leuk en lekker energie verbranden.

duinrell attractiepark openingstijden

Kasteelpark born openingstijden
Van gogh museum nuenen openingstijden
Aqua mundo zeewolde openingstijden


Sitemap