Met korting naar land van jan klaassen


met korting naar land van jan klaassen

een speciale jubileum-entreeprijs. Het kinderpretpark omvat een groot buitenspeelpark, indoorspeeltuin, waterspeeltuin en goede horeca. Ook camping bij met byzonsers mooie slaapaccommodatie 28 augustus Geweldige Camping voor ouders met kinderen van 0 tot 8 jaar.met korting naar land van jan klaassen

Kinderen kijken ademloos naar een interactief poppenkastverhaal. Op meerdere terrassen bestel je heerlijke broodjes, pannenkoeken, frites, ijsjes en drinken, maar zelf meenemen is toegestaan.

Eye fashion kortingscode, Soccerfanschop kortingsbon, Winterbanden nl kortingscode, Kortingsbonnen dirk van den broek,

Of zelfs in een helicopter is mogelijk. Voorwaarden *Eenmaal binnen zijn attracties gratis, incl. Het kinderpretpark bestaat dit jaar 40 jaar! Leuk om te doen en misschien scoor je wel een flinke korting via de veiling. Sinds het jaar 2011 heeft het Land van Jan Klaassen ook een poppenspelmuseum. In de buiten- en binnenspeeltuin van het pretpark zijn vele verschillende attracties en speeltoestellen te vinden, voor kinderen van alle leeftijden. Ideaal vakantie korting nederland voor een dagje weg, kinderfeestje of familiedag. Vlak naast het kinderpretpark heeft, jan.

Vroege vogel korting multimate, Mediamarkt inruil korting, Oliehandel kortingscode, Tafelziel korting,


Sitemap