Bottrop korting all inclusive


bottrop korting all inclusive

bij de bar van het hotel kun je de dag lekker afsluiten met een Irish coffee of een cocktailtje! " Cyntha Nagtzaam "Super handige, leuke en inspirerende site voor als je van reizen houdt! Toppers bedankt!" Assie de Passie "Zijn net uit Rome terug.5 dagen voor 102.00.p. .

bottrop korting all inclusivebottrop korting all inclusive

Bottrop is met zijn 640 meter lange piste de langste skihal ter wereld en bevindt zich vlak over de grens in 2004 is de skihal overgenomen door hotelketen Van der Valk en werd het all inclusive concept gentroduceerd - met én ticket beleeft u een.
Wij hebben een heerlijke deal voor je gevonden!
Verblijf 2 dagen in het 4 Van der Valk hotel Gladbeck.

En dat met zn tween voor 33 euro per nacht. Alpincenter, bottrop, foto's, beoordelingen, leuke baan en prima faciliteiten. Hartelijk welkom in alpincenter, bottrop ultiem skiplezier midden in het Ruhrgebied! Vooraf reserveren verplicht, deze deal is helaas uitverkocht, entreeticket Dolfinarium 27,50 15,95. Voor de gevorderden is de afdaling met een helling van 24 en bochtig verloop uitermate geschikt! Wellicht allemaal met de ski's in je arm omhoog? Bekijk de deal, xL Schoenenkast met Spiegel 249,99 124,99. Leuk, kleinschalig hotel in de stad, schoon, vriendelijk personeel, goed ontbijt. . De aangeboden all - inclusive tickets zijn inclusief: entree, lift, materiaal (skis/snowboard, schoenen en stokken onbegrensd eten (buffet onbegrensd dranken en 3 alcoholische consumpties (bier/wijn). Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Verblijfsduur: 2 dagen (1 nacht transfer: exclusief, eigen vervoer gratis parkeren!

Sfeerleven kortingsbonn
Nemo kortingsbon


Sitemap