Korting 65 jaar ov


korting 65 jaar ov

met de trams van HTM en de bussen van HTMbuzz. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Tegen een kleine vergoeding van 12,50 per jaar mag je van deze regeling gebruik maken. Als je toch wil besparen op je museumbezoek als 65-plusser, dan kun je dit doen door vooraf online kaartjes te kopen via de site van het museum dat je gaat bezoeken. De moeite waard dus om bij de verschillende pretparken gebruik te maken van de speciale kortingen voor 65-plussers. Bij een weekendvrijabonnement zitten geen keuzedagen. Dan geniet u ook in de spits van 34 korting! Met dit abonnement reis je in de daluren van maandag tot en met vrijdag na 9 uur de hele dag. Wat moet u doen?

Naar het museum met korting. Je kunt een vraag stellen via. Naast deze speciale voorstellingen, kun je als 65-plusser de rest van het jaar ook twee euro korting krijgen op je bioscoopticket. Waar en wanneer geldig?

Domino's korting 2e pizza gratis augustus, Aanhanger rijbewijs korting, Solden skipas korting,

Ben je ouder van 65 en reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo? De voorstellingen zijn over het algemeen overdag. Het Altijd Korting abonnement werkt hetzelfde als gewone ritjes met de OV-chipkaart. Voordeeltjes voor de 65-plusser, ouder worden is misschien niet altijd leuk, maar naast enkele nadelen zijn er ook zeker aantrekkelijke voordelen te noemen. Standaard korting bij bus, tram en metro. Deze korting gaat in vanaf de dag dat je 65 bent geworden. Heb je een persoonlijk account op? De kaart kost 50,00 per jaar en voor 24,50 (2e klas) extra reizen 60 plussers met 7 keuzedagen vrij door Nederland.


Sitemap